به گزارش مانا به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی ر حاشیه بازدید از بندر چابهار با بیان اینکه ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر چابهار با طرحهای توسعهای از هشت میلیون تن به بیش از ۳۰ میلیون تن در سال خواهد رسید اظهار داشت: هدف گذاری ما تبدیل این بندر به عنوان سومین قطب تجاری کشور است.
وی افزود: بندر چابهار با احداث زیرساختهای تجاری شامل انبار، سیلو و سایر ساختمانها و زیرساختهای فیزیکی که برای تجارت مورد نیاز بوده به عنوان یک کارگاه بزرگ ساخت و ساز است.
به گفته وی بندر چابهار دروازه توسعه سیستان و بلوچستان است و با رونقی که در ورود کالاهای اساسی و صادرات مواد معدنی دارد علاوهبر کمک به حمل و نقل دوسر بار و رفع مشکل کامیونهای برگشتی باعث کاهش هزینه حمل کالا میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به نقش بندر چابهار در توسعه، اشتغال و رونق اقتصادی افزود: موقعیت استثنایی تنها بندر اقیانوسی کشور که شرایط پهلو دهی کشتیهای خیلی بزرگ را دارد میتواند باعث فراخوان و جذب تجار و سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در حوزه زیرساختهای تجاری و صادرات و واردات باشد و بخش عمده تجارت شرق در این بندر اقیانوسی متمرکز شود.
وی بر شکل گیری و ایجاد کارخانجات فرآوری و بسته بندی از جنس کالاهای صادراتی و وارداتی از این بندر در کنار زیرساختهای تجاری برای تبدیل شدن به منطقه اقتصادی، تجاری و صنعتی تاکید کرد.
مدرس خیابانی با بیان اینکه تجارت در دنیا به سمت شرق حرکت میکند اظهار داشت: بندر چابهار میتواند قطب ترانزیت تجارت کشورهای شرقی مثل پاکستان و هند را داشته باشد.
وی تصریح کرد: با انگیزهای که مدیران بندر چابهار دارند به سرعت میتوان این بندر را به عنوان یکی از مراکز و قطبهای تجاری شرق کشور مطرح کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان در رأس هیئتی از مدیران کل استانی و شهرستانی از پروژههای کریدور لجستیکی، دیوار حفاظت ساحلی جنوب شرقی بندر شهید بهشتی و سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بازدید کرد.
همچنین مدرس خیابانی از پروژههای سرمایه گذاری بندر شهید بهشتی و روند تخلیه کالاهای اساسی، زیرساختهای ترمینال مسافر دریایی بندر شهید کلانتری و برج کنترل ترافیک دریایی بازدید کرد.