وی در حاشیه آئین امضای این تفاهمنامه همکاری با تأکید بر بررسی چالش های لجستیکی و حمل و نقل و اهتمام طرفین بر حل مشکلات و مسائل پیرامون ترانزیت کالا از این مسیر، از راه اندازی دفاتر در این دو منطقه جهت پیگیری و تسریع امور در راستای موضوع تفاهمنامه خبر داد.
وی بازدید تجار، فعالان اقتصادی و صاحبان سرمایه و کالا از مناطق ویژه اقتصادی بندرامیرآباد و دوغارون را به عنوان یکی از بندهای این تفاهم نامه مهم ارزیابی کرد و افزود: بازار مصرف افغانستان با مزایای ویژه ای که دارد می تواند منطقه جذابی برای تاجران و بازرگانان به شمار آید.
مدیر بندرامیرآباد اذعان داشت: جهت اجرای مناسب یادداشت تفام نامه همکاری منعقد شده فیمابین بندرامیرآباد و دوغارون نماینده ای از طرفین جهت پیگیری امور معرفی شود.
در آغاز این دیدار سلطانی، مدیر منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ضمن برشمردن مزایای منطقه ویژه دوغارون و مسیر ترانزیتی شرق که ایران را به افغانستان متصل می کند، گفت: این منطقه به عنوان بزرگترین بندر خشک ایران و فعالیت تجار و تنوع کالایی که در دوغارون مبادله می شود ثابت کرده که پتانسیل بالقوه این منطقه می تواند بیش از این بر رونق اقتصادی مسیر طراحی شده بیافزاید.