۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳

کاهش میزان کشتی‌های کانتینری غیرفعال در ناوگان جهانی

میزان تناژ کشتی‌های غیرفعال تجاری در طول دو هفته گذشته، علیرغم کاهش ۵ درصدی شاخص حمل‌و‌نقل کانتینری شانگهای (SCFI)، تا حد زیادی بدون تغییر باقی ماند و در مجموع شش کاهش هفتگی متوالی را ثبت کرده است.
کد خبر: ۱۰۶۲۹۲

کاهش میزان کشتی‌های کانتینری غیرفعال در ناوگان جهانی

 

به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل از موسسه آلفا لاینر؛ در مجموع ۶۶ کشتی تا ۹ فوریه ۲۰۲۶ به عنوان شناور غیرفعال تجاری ثبت شدند. این مقدار معادل ظرفیت کل ۱۸۳,۲۳۷ TEU بود که افزایش کمی معادل ۵,۵۰۰ TEU در مقایسه با دو هفته قبل را نشان می‌دهد. در این میان، چندین واحد زیر ۳,۰۰۰ TEU به ناوگان بازگردانده شدند.
بر اساس این گزارش، از آغاز سال جاری ناوگان غیرفعال تجاری تنها ۰.۵ درصد از کل ناوگان کانتینری را تشکیل داده است که پایین‌ترین سطح از آگوست ۲۰۲۵ محسوب می‌شود.
بیشتر فعالیت ناوگان غیرفعال در یاردها بوده است که شامل کارهای تعمیر و نگهداری، تعمیرات اضطراری، نوسازی یا تبدیل می‌شود و مالکان خود آنها را انجام داده و کشتی‌ها را به عملیات بازگردانده‌اند.
حدود ۱۳۸,۰۵۳ TEU ظرفیتی که پیش‌تر در محوطه کشتی‌سازی متوقف شده بود، طی دو هفته گذشته دوباره وارد ناوگان شد. به طور کلی، تعداد کشتی‌های موجود در یارد از ۱۴۶ کشتی با ظرفیت ۶۴۰,۷۴۲ TEU در پایان ژانویه به ۱۳۵ کشتی با ظرفیت ۵۰۲,۶۸۹ TEU کاهش یافته است.
ظرفیت کانتینر در یاردها تا ۹ فوریه معادل ۱.۵ درصد از ناوگان بود که کمترین رقم از اواسط سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود.

 

کاهش میزان کشتی‌های کانتینری غیرفعال در ناوگان جهانی

ارسال نظرات
آخرین اخبار