به گزارش مرکز ارتباطات و امور بینالملل ایزوایکو، سلمان ضربی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جدیدترین ساخته این شرکت کشتیسازی، اظهار کرد: یکی از نیازهای اساسی استان هرمزگان، برخورداری از آمبولانس دریایی به منظور توسعه خدمات و عدالت در خدمت است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی این آمبولانس دریایی گامی مؤثر برای ارتقاء خدمات اورژانس است، افزود: این شناور با صرف ۷۵۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.
مدیرعامل ایزوایکو با بیان اینکه بر اساس نیاز استان، مسیر تردد این شناور جزیره ابوموسی به بندرعباس است، ادامه داد: از ابتدای دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی، این پروژه به درخواست دانشگاه علومپزشکی با مشارکت ایزوایکو شروع به ساخت شد و با اعتماد به صنعت داخلی مقرر شد یک دستگاه شناور آمبولانس آلومینیومی که بتواند ظرفیت ۱۶ بیمار همزمان را داشته باشد و خدمات رسانی به جزایر خلیج فارس داشته باشد در داخل کشور ساخته شود.
ضربی با اشاره به دیگر امکانات و ویژگیهای این آمبولانس دریایی، خاطرنشان کرد: این شناور آمبولانس دریایی مجهز به تجهیزات پزشکی پیشرفته احیای قلبی و ریوی، دارای چهار تخت بیمار با امکانات ویژه و ظرفیت انتقال ۱۲ بیمار سرپایی را دارد.
وی با اشاره به ارزآوری دو میلیون دلاری ساخت این شناور در داخل کشور، تصریح کرد: خرید مشابه این شناور در خارج از کشور بیش از سه میلیون دلار هزینه دارد.
مدیرعامل شرکت کشتیسازی ایزوایکو با بیان اینکه این شناور آلومینیومی در مدت زمان سه سال ساخته شده است، بیان کرد: اعتماد به ایزوایکو باعث اثبات داخلیسازی این صنعت شد و این شرکت آمادگی دارد در استانهای دیگر این خدمات را ارائه کند.
گفتنی است، اولین آمبولانس دریایی ساخت شرکت کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران(ایزوایکو) هفته گذشته با حضور معاو وزیر بهداشت و دستور سرپرست ریاستجمهوری به بهرهبرداری رسید.