مجتبی ذوالجودی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: استحصال زمین از دریا به منظور ساختن اسکلههای تفریحی، موج شکن، سکو، استقرار صنایع و آب شیرینکن که منجر به تخریب زیستگاه های ساحلی- دریایی، از بین رفتن گونههای در خطر انتقراض، از بین رفتن زیبایی بصری و نابودی اکولوژیک دریایی میشود هم اکنون به یک معضل مهم محیط زیست دریایی و ساحلی تبدیل شده است.
معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست، بیان داشت: مسئولیت ایجاد این معضل مهم محیط زیست دریایی و ساحلی به عهده تمام وزاتخانه ها و ارگانهای کشور و رفع آن نیازمند همکاری مشترک ارگان ها و وزارتخانه های کشور است.
به گفته وی، هماهنگی های بیشتر بین وزارتخانه و سازمان حفاظت محیط زیست و نیز التزام به قوانین و مقررات محیط زیست از مهمترین ضروریات برای رفع این مشکل است.
ذوالجودی همچنین در ادامه گفتههای خود تأکید کرد: استحصال ضروری نیز نیازمند اخذ مجوز و نیز مطالعات زیست محیطی است.
این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست، یکی از مهمترین راهکارها جهت حل معضل استحصال دریا بدون مجوز محیط زیست توسط ارگانها و وزارتخانههای کشور به بهانه توسعه اقتصادی را اعمال جریمه های سنگین اعلام کرد.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست اظهار امیدواری کرد: با همکاری تمام وزارتخانهها با سازمان حفاظت محیط زیست جهت اخذ مجوز برای استحصال های ضروری زمین از دریا بتوانیم به این معضل مهم زیست محیطی در کشور خاتمه دهیم.