به گزارش مانا، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: از ابتدای امسال میزان کالای ترانزیت شده از ایران به ۲ و ۸ دهم میلیون تن رسید که نسبت به سه ماهه پارسال با رشد ۴۳ درصد همراه بوده است.
هدایتی گفت: ترانزیت یک موضوع چند وجهی است و شامل ترانزیت و بحث پولی و بانکی؛ زیرساخت های حمل و نقل می شود و موضوع مهم در این حوزه موافقتنامه ها و همکاری های بین المللی است.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: با توجه به تغییر نظام لجستیک و افزایش چشمگیر قیمتها، ترانزیت کالا و استفاده از کریدورها و مسیرهای زمینی به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده و و پیش بینی می شود این وضعیت ادامه پیدا کند.
هدایتی گفت: یکی از برنامه های سازمان راهداری حضور در مجامع و مناسبات بینالمللی است که در این صورت امکانات لجستیکی و توانمندی و زیرساختی بخش حمل و نقل کشور را معرفی کنیم و و با اتصالی که از شبکه جادهای به بنادر و مرزها در کشور وجود دارد معرفی اینها قطعا میتواند برای ایران در حوزه بینالملل بازاریابی وارداتی به همراه داشته باشد.
به گفته هدایتی با تشکلهای صنفی در حوزه داخلی وضع بخشهای حمل و نقل و اتاقهای بازرگانی را مستمرا رصد می کنیم و از مشکلات جویا می شویم و در صورت لزوم برای حل مشکلات تصمیم گیری می شود.
به گزارش سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای،مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین با بیان اینکه برای تحقق هدف ۲۰ میلیون تن ترانزیت باید شرایط تسهیل عبور از مرزها را ایجاد کنیم، گفت: توجه در حوزه راههای متصل به پایانههای مرزی و شبکه راهآهن؛ برنامه سرمایهگذاری توسعه و ارتقا شبکه راههای مرتبط با پایانههای مرزی و توسعههای پایانههای مرزی جدیدی را در دست کار داریم و در ماه آینده پایانه مرزی رازی هم افتتاح خواهد شد که این پایانه مرزی مرز مشترک ایران و ترکیه خواهد بود.