به گزارش مانا، بهروز آقایی اظهار داشت: بندر شهید بهشتی چابهار با زیرساخت های مناسب و تجهیزات استراتژیک بندری طلایی و کم هزینه برای واردات دام زنده به ایران است و می تواند نقش بی بدیلی برای کاهش قیمت و تامین گوشت قرمز کشور داشته باشد.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با پاکستان و کشورهای حاشیه اقیانوس هند و دسترسی به آب های آزاد از طریق بندر چابهار به عنوان دروازه ورود و انتقال دام های سبک و سنگین به کشور است و نقش تعیین کننده ای در تنظیم بازار دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بندر چابهار به دلیل پهلوگیری انواع کشتی ها با ظرفیت حمل دام زنده می تواند به زودی از قطب های ورود دام شود.
وی تصریح کرد: شهرستان مرزی و ساحلی چابهار با توجه به موقعیت راهبردی و داشتن مرزهای آبی و خاکی نقش مهمی در صادرات و واردات انواع فرآورده های خام دامی به ویژه واردات دام و تامین گوشت مورد نیاز کشور دارد.
آقایی اظهار داشت: وجود ۳۱۰ کیلومتر مرز آبی و بیش از۱۴۰ کیلومتر مرز خاکی ایران با پاکستان در بخش دشتیاری شهرستان چابهار و بازارچه مرزی ریمدان می تواند یکی از بهترین فرصت ها برای ورود دام زنده به کشور و تولید گوشت قرمز باشد.
وی با بیان اینکه تاکنون دو کشتی ۴۷ هزار و ۱۸ هزار راسی دام زنده وارد بندر چابهار شده است خاطرنشان کرد: کشورهایی نظیر استرالیا، نیوزلند و برزیل سطح بهداشتی مناسبی در حوزه دام زنده دارند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان گفت: بارها سرمایه گذاران بومی برای واردات دام زنده ابراز تمایل کرده اند ولی به دلایل مختلف اجازه به آنان داده نشده است.
وی بیان کرد: حمل و نقل دریایی یکی از بهترین و به صرفه ترین راه ها برای واردات انواع کالا به ویژه دام زنده است که امیدواریم از ظرفیت های بندر چابهار برای تنظیم بازار گوشت ایران استفاده شود.