۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸

خدمات‌رسانی ۵۳ فروند شناور مسافری در نوروز ۱۴۰۴

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، مجموع شناور‌های فعال در طرح سفر‌های دریایی نوروز ۱۴۰۴ در این استان را یک‌هزار و ۳۵۵ فروند انواع شناور مسافری، گردشگری و لندینگ‌کرافت اعلام کرد.
کد خبر: ۱۰۲۳۲۵

خدمات‌رسانی ۵۳ فروند شناور مسافری در نوروز ۱۴۰۴

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، «اسماعیل مکی‌زاده» ضمن قدردانی از تلاش تمامی دست‌اندارکاران طرح خدمات حمل‌و‌نقل سفر‌های دریایی ویژه نوروز ۱۴۰۴ اظهار کرد: یک‌هزار و ۳۵۵ فروند شناور در اجرای این طرح فعال می‌شود که یک‌هزار و ۲۷۵ فروند آن به شناور‌های گردشگری اختصاص دارد.

وی ادامه داد: از مجموع شناور‌های در نظر گرفته شده در این طرح، ۵۷ شناور ویژه حمل خودرو (لندینگ‌کرافت) و ۵۳ فروند نیز شناور مسافری است.

معاون دریایی بنادر هرمزگان گفت: از ۵۳ فروند شناور مسافری نیز، ۴۲ فروند آن به ظرفیت حمل چهار هزار و ۵۸۴ نفر مسافر برای بنادر مرکز استان و ۱۱ شناور به ظرفیت یک‌هزارو ۴۵۷ نفر مسافر برای مسیر‌های دریایی بنادر غرب در نظر گرفته شده است.

مکی‌زاده با بیان اینکه طرح تسهیل سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ از ۲۵ اسفندماه امسال آغاز و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد، مجموع ظرفیت شناور‌های حمل خودرو (لندینگ کرافت) در مسیر‌های چارک و بندر آفتاب به کیش و بندر پهل و لافت به قشم را ۵۷ شناور به ظرفیت دو هزار و ۴۵۶ مسافر اعلام کرد.

وی در خصوص تعداد شناور‌های تفریحی نیز گفت: در مجموع یک‌هزار و ۲۷۵ شناور در مسیر‌های گردشگری فعال می‌شوند که از این تعداد ۲۰ شناور برای بندر بهمن و جزیره کیش (گردشگری و آکواریومی) درنظر گرفته شده است.

به گفته دبیر کمیته خدمات حمل‌و‌نقل سفر‌های دریایی هرمزگان؛ همچنین از این تعداد یک‌هزار و ۲۲۲ شناور کوچک (قایق) در مسیر گردشگری دریایی بنادر شرق، قشم و غرب استان و ۳۳ شناور گردشگری کوچک (آلاچیق و ترتری) نیز در جزیره قشم فعال خواهد بود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار