۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸

افزایش ظرفیت ۲۳ درصدی بندر خلیفه امارات با سرمایه گذاری خط کشتیرانی فرانسه

طرح توسعه بندر خلیفه امارات که با سرمایه گذاری ۸۴۵ میلیون دلاری خط کشتیرانی فرانسه به منظور افزایش ظرفیت جابه جایی ۱.۸ میلیون TEU کانتینر به اجرا درآمده است با حضور شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و رودلف سعده، مدیر عامل و رئیس گروه CMA CGM فرانسه افتتاح شد.
کد خبر: ۱۰۱۴۲۹

افزایش ظرفیت ۲۳ درصدی بندر خلیفه امارات با سرمایه گذاری خط کشتیرانی فرانسه

 

 

به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل ازخبرگزاری بلومبرگ دریایی، «شیخ محمد بن زاید آل نهیان» در این مراسم بر نقش این پروژه در موقعیت ابوظبی و امارات متحده عربی به عنوان قطب منطقه‌ای و جهانی پیشرو برای تجارت و خدمات لجستیک و در جذب سرمایه گذاری‌های بین‌المللی در زیرساخت‌های حیاتی، کشتیرانی و خدمات حمل‌و‌نقل دریایی تاکید کرد و گفت: این طرح باعث افزایش رقابت جهانی می‌شود و در تعهد مستمر کشور در دستیابی به رشد اقتصادی پایدار در بخش‌های مختلف کلیدی مؤثر است.

براساس این گزارش شرکت کشتیرانی فرانسوی  CMA CGM در سال ۲۰۲۱ میلادی یک امتیاز ۳۵ ساله برای طرح توسعه  ترمینال  بندر خلیفه امضا کرده بود  و وارد یک سرمایه گذاری مشترک برای مدیریت خود بین CMA Terminals با ۷۰ درصد  سهام و AD Ports با ۳۰ درصد بقیه شده بود.

CMA Terminals بندر خلیفه ۱.۸ میلیون Teu به ظرفیت بندر خلیفه اضافه می‌کند که ۲۳ درصد افزایش برای بندری که بین ابوظبی و دبی واقع شده است.  به گفته مجریان طرح توسعه، ترمینال همچنین برای اتصال ریلی آماده است.

«رودولف ساعد» بنبانگذار CMA CGM  نیز در این زمینه گفت: افتتاح پایانه کانتینری جدید ما یک گام بزرگ در راستای  توسعه بندر خلیفه است و موقعیت ابوظبی را به عنوان یک مرکز تجارت جهانی تثبیت می‌کند.

این زیرساخت استراتژیک باعث تقویت فعالیت‌های حمل‌و‌نقل و لجستیک در سراسر منطقه خواهد شد. ما به همراه شریک خود AD Ports Group، از توسعه یک ترمینال مدرن با تمرکز قوی بر نوآوری و پایداری خوشحالیم.

«کاپیتان محمد جمعه الشمیسی»، مدیر‌عامل گروه AD Ports هم در این زمینه گفت: این تسهیلات جدید، گروه AD Ports را در ردیف اپراتور‌های بندری جهانی قرار می‌دهد. ما مشتاقانه منتظر یک مشارکت طولانی و دوجانبه سودمند با CMA CGM هستیم که منافع اقتصادی بلندمدتی را برای امارات متحده عربی و ابوظبی به همراه دارد.

در ادامه این گزارش آمده است ترمینال تازه افتتاح‌شده دارای دروازه‌های خودکار و نیروی ساحلی برای کشتی‌ها در اسکله است. طول دیوار اسکله ۸۰۰ متر و عمق ۱۸.۵ متر است؛ و شامل ۸ جرثقیل پیشرفته کشتی به ساحل است.

همچنین پنل‌های خورشیدی به کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در ترمینال کمک می‌کند، اولین ساختمان اداری خاورمیانه با کربن صفر خالص را در خود جای داده است که انرژی آن از انرژی‌های تجدید پذیر تأمین می‌شود.

شایان ذکر است گروه CMA CGM همچنین از آموزش دانشجویان آکادمی دریایی ابوظبی و استقرار دانشجویان در کشتی‌های پرچمدار خود حمایت خواهد کرد.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار