به گزارش مانا از بندرعباس، «اسماعیل مکیزاده» با اشاره به سیاستهای سازمان بنادر مبتنی بر ظرفیتسازی و ارتقا سطح ایمنی دریایی در بنادر کوچک اظهارکرد: یکی از رسالتهای مهم سازمانی تأمین ایمنی عبور و مرور انواع شناورها و ارتقاء ضریب ایمنی دریانوردی به ویژه در بنادر کوچک با تردد بالاست.
وی افزود: همافزایی در تحقق اهداف اقتصاد دریامحور با رویکرد صیانت از محیط زیست و منابع دریایی همواره مورد توجه بوده از این رو عملیات طرح آبنگاری خور تیاب میناب با توجه به اهمیت آن از بعد موضوعات زیست محیطی و آمار بالای تردد دریایی آغاز شد.
به گفته معاون دریایی بنادر هرمزگان؛ وسعت محدوده تحت هیدروگرافی بالغ بر ۸۲۳ هکتار بوده و شناسایی اعماق ایمن برای رفت و آمد شناورها به بنادر نیز پیوسته و بنا به ضرورت انجام میگیرد.
مکی زاده با تأکید بر این موضوع که همکاری مالکان و ناخدایان شناورها درحال رفتوآمد با تیم اجرایی لازمه بهره برداری هرچه سریعتر است، خاطر نشان کرد: با انجام این مهم دستیابی به اعماق مورد نیاز در حداقل زمان ممکن انجام و متناسبسازی عمق کانال ورودی با ظرفیت شناورها با کاهش خطر انجام خواهد شد.
گفتنی است؛ بندر تیاب در انتهای تالاب بینالمللی تیاب یکی از بنادر مهم، تاریخی و گردشگری در شرق استان هرمزگان است که ضمن استقرار گمرکات، از دیرباز نیز مرکز تجارت دریایی با کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده است.