به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، محمد شکیبی نسب در سمینار مدیریت حوادث شیمیایی در بندر بوشهر با اشاره به اهمیت این دورههای آموزشی در پیشگیری از حوادث اظهار داشت: در یک سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن مواد شیمیایی و نفتی در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری شده که به تناسب این حجم کالای خطرناک اهتمام ویژهای نسبت به برگزاری دورههای آموزشی مرتبط با این حوزه ایجاد شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر حملونقل دریایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: از نظر وزنی بیش از ۹۰ درصد و ارزشی بیش از ۸۵ درصد کالاهای صادراتی و وارداتی کشور به وسیله حملونقل دریایی انجام میشود که این نشان از جایگاه ویژه حملونقل دریایی در تجارت بینالمللی دارد.
وی بیان کرد: جابهجایی حجم قابل توجهی از کالاهای خطرناک بر بستر دریا اهمیت و حساسیت بالایی دارد که میطلبد فعالان صنعت دریایی و بندری به خطرات این محمولهها اشرافیت کامل داشته باشند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: بدون تردید سازمانی در عرصه بازار رقابتهای ملی و بینالمللی ماندگار است که آموزش و به روزرسانی در حوزههای مختلف سرلوحه کار آن باشد.
شکیبی نسب ادامه داد: در بندر مورد مراجعه صاحبان کالا و مالکان کشتیها نیز بدون تردید بندری که به لحاظ ایمنی و امنیت شرایط خوبی داشته باشد مورد استقبال بیشتری قرار میگیرد.
وی افزود: در این راستا اقدامهای بسیار خوب و ارزشمندی با مشارکت دستگاههای ذیربط از جمله دانشگاه علوم پزشکی انجام شده تا با بهرهگیری از دانش روز، مدیریت بسیار مطلوبی در ورود و خروج کالاهای خطرناک در بنادر استان داشته باشیم.
شکیبی نسب اظهار کرد: ارتقاء دانش کارکنان در حوزه کالاهای خطرناک بسیار مهم و حیاتی است و هیچگاه نباید به آموزش به چشم هزینه نگاه شود چراکه آموزش و تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه برای هر مجموعه یک سرمایه گذاری ارزشمند محسوب میشود.
وی گفت: در همین راستا اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر میکوشد تا دورههای آموزشی سال ۱۴۰۲ را با هدف کارآمدی و توانمندسازی بیشتر سرمایه انسانی به شکلی منظم و مستمر برگزار کند.