معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اعلام کرد:
گامهای کارشناسی برای رونق صنعت شناورسازی در سیستان و بلوچستان
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: مشکلات کارگاههای شناورسازی جهت رونق تولید داخلی توسط کارشناسان دستگاههای متولی این امر بررسی و برای رفع آن اقدام میشود.
به گزارش مانا، سید حسن ابراهیمی در دومین جلسه ساماندهی کارگاههای شناورسازی فاقد مجوز که با محوریت رونق تولید داخلی و با حضور نمایندگان اداره کل شیلات، اداره صمت و پایگاه دریابانی چابهار و مدیران شناورسازیهای فاقد مجوز در سالن جلسات بندر شهید بهشتی برگزار شد اظهار کرد: بر اساس آسیب شناسی و مطالعات انجام شده شناسایی تعداد زیادی شناورهای بدون هویت صورت پذیرفت، این در حالی است که قبل از ساخت شناورها باید فرایند اخذ مجوز ساخت به صورت قانونی طی و پس از آن برای تولید اقدام شود.
به گفته وی، با توجه به این مهم و جهت ساماندهی کارگاهها و رونق تولید شناور داخلی، کارگاههای شناورسازی فاقد مجوز شناسایی شد تا برای رفع مشکلات آنها به صورت کارشناسی اقدام شود، همچنین فعالیت کارگاهها به صورت مجاز و قانونی پیگیری و شناور استاندارد در استان تولید شود.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از آنجایی که شناور باید بر اساس استانداردهای تعریف شده تولید شود، مسئولیت نظارت بر این امر توسط سازمان بنادر و دریانوردی به مؤسسات رده بندی واگذار شده است تا تولید شناورهای استاندارد داخلی رونق یابد.
ابراهیمی تأکید کرد: کارگاههای شناورسازی ابتدا باید جهت اخذ مجوز و پس از آن برای مراحل ساخت شناور استاندارد اقدام کنند، برای شناورهای صیادی نیز باید موافقت اصولی صید از اداره کل شیلات استان اخذ شود.
وی با بیان این که باید صدور مجوز ساخت منوط به تولید شناور در کارگاههای استان باشد اضافه کرد: میطلبد تدابیری اتخاذ شود تا از ورود شناورهای فاقد مجوز از خارج استان جلوگیری و جهت رونق تولید داخلی اقدام شود.
بر اساس این گزارش، در این نشست مشکلات و موانع شناورسازیهای فاقد مجوز در خصوص فضای کارگاهی، اعتبارات مالی، مجوز، بیمه، نیروی انسانی و ... بررسی و جهت رفع آن راهکارهایی ارائه شد، همچنین مقرر شد دستگاههای اجرایی متولی با همافزایی برای احیای صنعت شناورسازی، رونق تولید داخلی و ساماندهی کارگاههای فاقد مجوز اقدام کنند.