به گزارش مانا به نقل از ایرنا رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: این ناوشکن به همراه ناو پشتیبانی و بالگردبر خارگ در قالب شصت و سومین ناوگروه جمهوری اسلامی ایران در حال انجام مأموریت است.
به گفته امیر دریادار《حبیب الله سیاری》 هدف از اعزام این ناو گروه تأمین امنیت برای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در آب های آزاد اعلام شده و قرار است ناوگروه در ماموریت در دریای عمان و خلیج عدن کشتی ها را اسکورت کند.
اواخر تیر ماه ناوگروه ۶۲ نیز متشکل از ناوشکن بایندر و ناو پشتیبانی بوشهر که اول خرداد به مأموریت برون مرزی اعزام شده بود، پس از طی کردن دو هزار و ۳۵۰ مایل دریایی در سواحل کشور پهلو گرفت.
ناوشکن سهند که آذر ماه سال گذشته به عنوان پیشرفته ترین ناوشکن غرب آسیا، در بندرعباس به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی پیوست، برای نخستین بار است که به مأموریت طولانی مدت اعزام می شود.
به گفته فرماندهان نیروی دریایی ارتش، سازه اصلی و رو سازه سهند با ساختاری متفاوت نسبت به جماران با قابلیت رادار گریزی در بلوک های مجزا طراحی و ساخته شده است.
این ناوشکن چهار موتوره قادر به ۱۵۰ روز دریانوردی به همراه شناور پشتیبان در اقیانوسهای دور دست و آبهای متلاطم است.
به روز رسانی پرتابگرهای اژدرها، انواع توپهای ضدهوایی و ضدسطحی، سامانههای موشکی سطح به سطح و سطح به هوا، سامانه دفاعی نقطهای، سامانه ضد زیردریایی، قابلیت رادار گریزی، افزایش برد عملیاتی، قابلیت مانور پذیری بالا و سامانه های الکترونیکی از جمله دیگر ویژگی های ناوشکن سهند است.
فرماندۀ کارخانجات نیروی دریایی ارتش که کار آماده سازی سهند برای مأموریت بلندمدت را بر عهده داشت، اظهارداشت: سهند از سه بخش سامانه، زیر سامانه و آرایههای مختلف تشکیل شده است که تمام آنها ساخت داخل هستند.
ناخدا «عباس فاضلی نیا» افزود: سامانههای رهیگری، کنترل، آتش، اخلال، موشک های کروز برد بالا، دفاع نقطهای، رادار و حسگرهای مختلف در سهند به کار رفتهاند که توان آن را ارتقا می دهند.