به گزارش خبرنگار مانا، این دو پروژه شامل احداث جاده کمربندی بندرامام به آبادان وعملیات زیرسازی رمپ و لوپ های تقاطع غیرهمسطح راه آهن با اعتباری بالغ بر 900 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی و در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی و مدیران ارشد سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر توجه به توسعه پیرامون بندر، توسعه متوازن و بهره مندی شهروندان از مزایای فعالیت های بازرگانی در مجتمع بزرگ بندری امام، آغاز عملیات اجرایی این دو پروژه عمرانی با استفاده از محل اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی را گامی مهم در تحقق توسعه پیرامون بندر و تعامل سازنده با شهروندان عنوان کرد.
عادل دریس افزود: پروژه جاده کمربندی بندرامام به آبادان که با حدود ۹ کیلومتر طول و ایجاد ۱۴۶ فرصت شغلی جدید، نقش مهمی در کاهش ترافیک درون شهری، حل معضل راه بندان و ترافیک سنگین در مبادی ورودی به شهر و اتصال مراکز اقتصادی با هدف توسعه پایدار منطقه خواهد داشت.
وی همچنین هدف از اجرای پروژه عملیات زیرسازی رمپ و لوپ های تقاطع غیرهمسطح راه آهن را تأمین الزامات مقررات راه آهن در خصوص تقاطع غیرهمسطح روی دو خط راه آهن، تسهیل ترافیک از مبدأ بندر به مقاصد ذیربط و حذف گره ترافیکی میدان پلیس راه برشمرد.
دریس در تبیین ویژگی های این پروژه افزود: در جریان احداث این پروژه که با اعتباری معادل ۲۰۰ میلیارد ریال طی مدت ۱۵ ماه به بهره برداری نهایی خواهد رسید، ۷۰ فرصت شغلی ایجاد می شود.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از این پروژه های عمرانی جایگاه این مجتمع بزرگ بندری در زنجیره مبادلات بازرگانی و تأمین کالا بیش از پیش برجسته شده و زمینه برای تسهیل مبادلات و گسترش ظرفیت های بازرگانی در منطقه افزایش خواهد یافت.
بندر امام با ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه 50 میلیون تن، دومین بندر بزرگ عملیاتی جمهوری اسلامی ایران پس از بندر شهید رجایی در استان هرمزگان است.