دبیر وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی در گفتگو با خبرنگار مانا گفت :عملیات ساخت این شناور از سال گذشته توسط شرکت کشتی سازی بوت سرویس ایران آغاز شده بود.
عبدالکریم رزازان ادامه داد: 80 درصد از اعتبار لازم جهت ساخت این شناور از محل تسهیلات وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی تامین شده و 20 درصد مابقی آورده سرمایه گذار بخش خصوصی بوده است.
وی تصریح کرد: کل حجم سرمایه گذاری به منظور ساخت این شناور مسافری – باری شش میلیارد و 800 میلیون تومان بوده است.
به گفته مشاور عالی رئیس سازمان بنادر و دریانوردی، بانک عامل اعطا کننده وام صفر درصد به این شناور، بانک توسعه تعاون است.
رزازان در ادامه با بیان اینکه این شناور مسافری- باری ظرفیت حمل 50 نفر مسافر و 55 تن بار را خواهد داشت تاکید کرد: اهمیت این شناور از آنجا است که توسط شرکت کشتی سازی داخلی در حد استانداردهای روز دنیا ساخته شده و قابل رقابت با شناورهای مشابه خارجی است.
دبیر کمیته وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در یک دهه گذشته تکنولوژی ساخت این کشتی وارد کشور شده و طی این مدت چندین فروند از آن ساخته شده است.
وی بیان کرد: این امر باعث اشتغالزایی شده و اگر شرایط فراهم شود و با برداشته شدن تحریم ها امکان صادرات این نوع شناور را به سایر کشورهای دنیا حتی اروپا خواهیم داشت.
رزازان خاطرنشان ساخت: این شناور مسافری – باری که امروز به بهره برداری رسید در اختیار سرمایه گذار قرار گرفته است تا بتواند در مسیرهای گردشگری و نیز حمل و نقل باری مورد استفاده قرار دهد.
به گفته مشاور عالی رئیس سازمان بنادر و دریانوردی این شناور قابلیت تردد بین کشورهای حاشیه خلیج فارس را نیز در بحث گردشگری و باری داراست.
وی در ادامه افزود: سرعت حرکت این شناور مسافری- باری 24 نات معادل 48 کیلومتر در ساعت است.
و ی تصریح کرد: بدون شک با راه اندازی این شناور مسافری- باری، صنعت حمل و نقل دریایی در آبهای جنوبی کشور بیش از پیش رونق خواهد گرفت.
دبیر کمیته وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: در مراسم به آب اندازی این شناور چند منظوره برخی از مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی حضور داشتند.
رزازان اظهار امیدواری کرد: با افزایش تعداد متقاضیان ساخت شناورهای مسافری و باری شاهد رونق هر چه بیشتر در افزایش تعداد شناورها در آبهای کشورمان باشیم.
وی تاکید کرد: افزایش تعداد شناورها رونق صنعت حمل و نقل دریایی را به دنبال خواهد داشت و می توانیم در رقابت با کشورهای همسایه در امر ترددهای دریایی موفق تر عمل کنیم.