۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹

آینده تکنولوژی دریایی تا سال 2030

روند تکنولوژی دریایی در دنیا تا سال 2030 میلادی با همکاری سه موسسه معتبر جهانی بررسی شد.
نویسنده: مهری عزیزی
کد خبر: ۵۶۱۵۱
آینده تکنولوژی دریایی تا سال 2030
به گزارش گروه بین الملل مانا، موسسه لویدز رجیستر، شرکت تحقیقاتی کینتیک انگلیس و دانشگاه ساوت هامپتون گزارشی در خصوص حمل و نقل تجارت جهانی، نیروی دریایی و محیط زیست اقیانوسها ارائه داد که در آن آلودگی، استفاده بیش از حد منابع و تغییرات آب و هوایی را بررسی می کند. 
براساس این گزارش، تا سال 2030، شمار سازه های فراساحلی در دنیا دو برابر می شود. این میزان شامل 100 برابر شدن توربین های بادی می شود.
همچنین، در 15 سال آینده 50 درصد نفت مورد استفاده دردنیا در سازه های فراساحلی نفت استخراج می شود و 50 درصد جمعیت دنیا در مناطق ساحلی زندگی می کنند.
از همین رو اقیانوسها و صنایع وابسته به آن در جهت رفاه عمومی جمعیت دنیا در آینده نقش بسزایی ایفا می کنند.
براساس گزارش منتشر شده، تا سال 2030 میلادی شاهد افزایش 30 درصدی اسیدی شدن آب اقیانوسها و افزایش 25 درصدی دی اکسید کربن در این مناطق خواهیم بود.
از سوی دیگر، 16 درصد کل پروتئین جمعیت جهان تا سال 2030 میلادی از طریق صید ماهی تأمین می شود.
این گزارش همچنین بر افزایش استفاده ازاقیانوسها در ساخت دارو، مواد و تولید انرژی تاکید کرد و در ادامه به منظور انطباق با نیازهای آینده، سه تغییر در حوزه دریایی را متصور شده است:
1- مواد پیشرفته: در آینده شاهد روند رو به رشد استفاده از مواد با مقاومت بالا برای سازه های دریایی هستیم. این مواد همچنین به حسگرهای داخلی مجهز است که با قابلیت حمایت از استحکام مواد، در جهت تعمیر خودکار بر می آید.
2- داده پردازی پیشرفته: دریافت داده های پیچیده از فعالیتهایی نظیر استخراج منابع، پروژه های اکتشافی، تاثیر آن بر محیط زیست انسان را قادر به ارزیابی و اثر فعالیتهای خود در ارتباط با کار با اقیانوسها می کند.
3- تولید انرژی از منابع غیر فسیلی: تولید انرژی توسط سازه های فراساحلی انسان را از وابستگی به سوختهای فسیلی خارج می کند و آلودگی محیط زیست به کمترین میزان خواهد رسید.
این گزارش در ادامه افزود: استفاده همزمان از این تکنولوژیها عوامل موثر بر تغییرات آب و هوایی را کاهش داده و از بهره برداری بیش از حد مجاز از محیط زیست اقیانوسها جلوگیری می کند.این امر خود به حفظ سلامت افراد ساکن در مناطق ساحلی کمک شایانی می کند.
برچسب ها: محیط زیست
ارسال نظرات
آخرین اخبار