۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱
استاندار هرمزگان خبر داد:

موافقت وزیر راه و شهرسازی با توسعه آزادراه شهید رجایی

استاندار هرمزگان با اشاره به وضعیت نابسامان جاده بندرعباس به بندر شهید رجایی، گفت: این موضوع را با خانم صادق، وزیر راه و شهرسازی، مطرح کردم و تأکید داشتم که هرمزگان معبر اصلی ترانزیت کشور است و اگر شاخص‌های استاندارد در این مسیر‌ها رعایت نشود، دچار آسیب خواهیم شد که خوشبختانه این موضوع مورد موافقت قرار گرفت.
کد خبر: ۱۰۶۰۵۰

موافقت وزیر راه و شهرسازی با توسعه آزادراه شهید رجایی

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح پروژه‌های آماده بهره‌برداری در دهه فجر امسال، از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یک‌هزار و ۱۲۲ پروژه عمرانی و اقتصادی همزمان با دهه مبارک فجر در این استان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۰۸ همت، نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها و رونق اقتصادی هرمزگان خواهند داشت، افزود: از این تعداد، یک‌هزار و ۷۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۴ همت قابل افتتاح بوده و ۴۵ پروژه به ارزش ۵۱ همت نیز وارد مرحله آغاز عملیات اجرایی خواهد شد.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی در مجموع ۶۵ پروژه پیش‌بینی شده که ۵۹ پروژه به ارزش ۳۳ همت قابل افتتاح است و ۵ پروژه اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۴۶ همت در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی می‌شود.

آشوری با اشاره به برخی پروژه‌های زیرساختی که مجوزهای لازم برای آن‌ها اخذ شده اما هنوز وارد مرحله آغاز عملیات اجرایی نشده‌اند، گفت: مسیر بندرعباس به بندر شهید رجایی از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و به همین دلیل موضوع ایجاد«کریدور جنوب به شمال» به‌عنوان یک آزادراه مطرح شد.

وی با بیان اینکه این موضوع با وزیر راه و شهرسازی، با تأکید بر اینکه هرمزگان معبر اصلی ترانزیت کشور است، مطرح شده است، توضیح داد: اگر شاخص‌های استاندارد در این مسیرها رعایت نشود، دچار آسیب خواهیم شد، بر همین اساس، خوشبختانه این موضوع مورد موافقت قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: بر اساس همین دیدگاه، مجوز اجرای ۴۳ کیلومتر آزادراه بندرعباس به سیرجان با اعتباری حدود ۳۰ همت اخذ شده است.

استاندار هرمزگان همچنین به دیگر پروژه‌های مهم استان اشاره کرد و گفت: مجوز آغاز عملیات اجرایی یک فاز از چهار فاز نیروگاه اتمی ۵ هزار مگاواتی سیریک نیز اخذ شده و عملیات ساخت این نیروگاه با مشارکت روس‌ها انجام خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: این پروژه‌ها نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها، رونق اقتصادی و ارتقای جایگاه استان هرمزگان در سطح ملی خواهند داشت.

ارسال نظرات
آخرین اخبار