
به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، امین صادقی با اشاره به عملکرد مجموعه بنادر غرب استان در ۱۰ ماهه سال جاری، اظهار کرد: در مجموع مدت زمان یاد شده، ۱۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۲۸۴ تن انواع کالا در بنادر غرب استان هرمزگان تخلیه و بارگیری شده است.
وی با اشاره به اینکه این حجم از عملیات، نشاندهنده تداوم روند رو به رشد فعالیتهای بندری در غرب استان هرمزگان است، افزود: از این میزان، چهار میلیون و ۴۹۲ هزار و ۹۷۲ تن به جابجایی فرآوردههای نفتی و شش میلیون و ۳۹۹ هزار و ۳۱۲ تن اختصاص داشته است.
سرپرست بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با بیان اینکه با رشد ۱۸ درصدی به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است، تصریح کرد: بندر آفتاب عملکرد تخلیه و بارگیری ۳۹۹ هزار و ۹۸۳ تن کالا را داشته و همچنین بندر چارک نیز عملکرد یک میلیون و ۴۰۰ هزار و ۳۶۵ تن را داشته که در بندر چارک با رشد هشت درصدی روبهرو بودهایم.
صادقی خاطرنشان کرد: بنادر سیری و لاوان نیز به ترتیب یک میلیون و ۲۰۸ هزار و ۵۸۸ تن و ۳ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۳۱۴ تن عملکرد در ۱۰ ماهه سال جاری داشتهاند.
سرپرست بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان تصریح کرد: بندرلنگه نیز با تخلیه و بارگیری سه میلیون و ۶۳۴ هزار و ۲۷۸ تن انواع کالاهای نفتی و غیرنفتی، از رشد ۱۸ درصدی برخوردار بوده است.
وی در انتها نیز عنوان کرد: بندر شیوء، بوموسی و بندر صنایع انرژیبر پارسیان نیز به ترتیب ۱۱۱ هزار و ۶۷۵ تن با رشد بیش از ۱۰۰ درصدی، ۳۱ هزار و ۶۷ تن با رشد ۳۴ درصدی و ۹۶۲ هزار و ۱۸ تن با رشد ۳۸ درصدی کالاهای نفتی و غیر نفتی، روزهای پر رونقی را در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۴ سپری کردهاند.