۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷

کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های غرب هرمزگان

دادستان بندرلنگه از کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های جنوب کشور با دستور قضایی و اقدام قاطع دریابانی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۲۴۲

کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های غرب هرمزگان

 

به گزارش مانا از بندرعباس، سجاد حسین‌زاده دادستان بندرلنگه با اعلام این خبر اظهار کرد: در دو عملیات جداگانه همزمان، مأموران دریابانی در سواحل جنوبی کشور موفق به کشف و ضبط مجموعاً ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل شدند.

وی افزود: این اقدامات با دستورات صادر شده دادستانی، با همکاری تیم‌های عملیاتی دریابانی انجام گرفت. در عملیات نخست، مأموران دریابانی با رصد دقیق اطلاعاتی موفق شدند از یک فروند شناور، ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را در قالب ۸ مخزن کشف کنند.

حسین زاده گفت: در این عملیات یک نفر دستگیر و سه متهم دیگر متواری شدند. سوخت مکشوفه جهت طی مراحل قانونی به شرکت نفت تحویل و شناور توقیف‌شده به اسکله منتقل شد.

وی ادامه داد: در عملیات دوم، دو فروند لنج حامل ۵۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های جنوبی کشور شناسایی و توقیف شدند در جریان این عملیات، چهار متهم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار