۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵

ارزش صید ماهیان استخوانی به ۷ هزار میلیارد تومان رسید

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: با اتمام صید ماهیان استخوانی در تمام نقاط آب‌های ساحلی دریای خزر و جمع بندی نهایی، مجموع ماهیان صید شده از ابتدای مهر ماه ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ به ۱۶ هزار و ۲۶۸ تُن به ارزش ۷ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان رسید.
کد خبر: ۱۰۳۲۵۵

 

ارزش صید ماهیان استخوانی به ۷ هزار میلیارد تومان رسید

 

رضا عباسپور نادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با اتمام صید ماهیان استخوانی در تمام نقاط آب‌های ساحلی دریای خزر و جمع بندی نهایی، مجموع ماهیان صید شده از ابتدای مهر ماه ۱۴۰۳ تا اواسط اردیبهشت ۱۴۰۴ به ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن رسید.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه این میزان صید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با کمتر از ۱ درصد رشد همراه بوده است، اظهار داشت: ارزش ماهیان استخوانی صید شده در مدت زمان مذکور، ۷ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی خاطرنشان ساخت: از مجموع ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن ماهی صید شده، ۷ هزار و ۹۸۹ تن به استان مازندران، ۷ هزار و ۳۳۳ تن به استان گیلان و ۹۴۶ تن به استان گلستان اختصاص داشته که توسط تعاونی‌های صید پره در ۳ استان مذکور به انجام رسیده است.

عباسپور نادری تصریح کرد: پس از بررسی وضعیت صید ماهیان استخوانی دریای خزر از ابتدای فصل صید در مهرماه ۱۴۰۳ تا فرودین ماه ۱۴۰۴ توسط کارشناسان و توجه به ملاحظات مربوط به ذخایر صید توسط اعضای کمیته مدیریت صید مرکز، ۱۷ فرودین ماه به عنوان زمان رسمی خاتمه صید ماهیان استخوانی دریای خزر اعلام، اما در برخی مناطق بنا به دلایلی مدت زمان صید تا ۵ اردیبهشت ماه تمدید شده بود.

به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، مهمترین گونه‌های صید ماهیان استخوانی دریای خزر به ماهی سفید، کفال و کپور اختصاص دارد که صید آنها توسط تعاونی‌های پره استان‌های گلستان، مازندران و گیلان هر‌ساله به مدت حدود ۶ ماه انجام می‌شود.

مدیر‌کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، یادآور شد: ۱۳۶ هزار نفر صیاد در شمال و جنوب کشور به حرفه صیادی اشتغال دارند که حدود ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از آنها در شمال کشور و در کرانه‌های دریای خزر و مابقی نیز یعنی حدود ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در سواحل خلیج فارس و دریای عمان فعال هستند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار