
به گزارش گروه بینالملل مانا به نقل از سایت ترید ویندز، این موتور قادر است میزان انتشار متان را در تمامی محدودههای بار به کمتر از ۱.۴ درصد کاهش دهد و در بسیاری از نقاط عملکرد، این میزان تا ۱.۱ درصد نیز میرسد. این رقم تقریباً سه برابر کمتر از نرخ لغزش متان پیشفرض ۳.۱ درصدی است که در دستورالعملهای FuelEU Maritime و سازمان بینالمللی دریانوردی (IMO) برای موتورهای چهارزمانه دوگانهسوز مشخص شده است.
کاهش چشمگیر انتشار متان در این موتور، نتیجه بهبودهای انجامشده در سیستم کنترل احتراق و بهینهسازی عملکرد آن است. این فنّاوری همچنین به کاهش انتشار اکسید نیتروژن (NOx) و دیاکسید کربن (CO2) کمک میکند.
با توجه به اینکه LNG بهعنوان یک سوخت انتقالی مهم برای صنعت دریایی شناخته میشود، مسئله انتشار متان بهعنوان یکی از نقاط ضعف آن مطرح بوده است. زمانی که LNG به عنوان سوخت استفاده میشود، ممکن است بخشی از متان بهطور کامل نسوزد و مستقیماً وارد جو شود.
امروزه کاهش انتشار متان در کنار استفاده از LNG یکی از مؤثرترین راهکارها برای کاهش کلی گازهای گلخانهای در صنعت حملونقل دریایی به شمار میرود و مکمل اقدامات مربوط به کاهش CO2 است.
موتور Wartsila 25DF با بهرهگیری از توربوشارژ دو مرحلهای، راندمان بالا و چگالی توان مناسبی را در طیف گستردهای از عملیات دریایی فراهم میکند. این راندمان بالا نهتنها مصرف سوخت را کاهش میدهد، بلکه موجب کاهش قابلتوجه انتشار گازهای گلخانهای نیز میشود. افزون بر این، این موتور به گونهای طراحی شده که قابلیت استفاده با سوختهای پایدار آینده را نیز داراست.
بر اساس گزارشها، این موتور کمترین میزان انتشار متان و گازهای گلخانهای را در محدوده توان یک مگاوات به بالا در هر سیلندر داراست.
استفان نیسخو، معاون رئیس بخش تأمین برق شرکت وارتسیلا مارین، در اینباره گفت: «این فنّاوری، تأثیرات زیستمحیطی کشتیهایی را که از LNG استفاده میکنند، بدون آنکه عملکرد یا پایداری عملیاتی آنها به خطر بیفتد، به طور چشمگیری کاهش میدهد.»
او در ادامه افزود: «نکته کلیدی این است که این نوآوری، مسیر رسیدن به قوانین سختگیرانهتر در حوزه کربنزدایی را برای مالکان کشتیها هموارتر میسازد.»