به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، سلمان ضربی در این خصوص به خبرنگاران گفت: شناور بویهگذار “حجاز ۶۶”، با طول ۶۷.۲ متر و عرض ۱۴ متر و ارتفاع ۵.۲ متر، برای دومین بار جهت انجام تعمیرات اساسی وارد مجتمع عظیم صنعتی ایزوایکو شده است.
وی افزود: این شناور که وظیفه حیاتی نصب و نگهداری علائم کمک ناوبری در آبهای جنوب شرق کشور را بر عهده دارد، در گروه شناورهای متوسط ایزوایکو مورد تعمیر و بازسازی قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران خاطرنشان کرد: تعمیرات برنامهریزیشده برای این شناور شامل سندبلاست و رنگآمیزی بدنه، تعمیر سیستم رانش، سرویس و تعمیر الکتروموتورها، و همچنین تعمیرات جرثقیل و سیستم هیدرولیک است.
ضربی با بیان اینکه شناور “حجاز ۶۶” در گروه شناورهای متوسط ایزوایکو قرار میگیرد، تصریح کرد: این گروه علاوه بر تعمیر انواع شناورها، ساخت شناورهایی همچون کانتینربر، نفتکش، آمبولانس دریایی، لندینگ کرافت، بارج و سایر شناورهای تخصصی را نیز بر عهده دارد.
وی اظهار کرد: مجتمع ایزوایکو با بهرهگیری از کارگاهها و تجهیزات منحصربهفرد، توانایی ساخت و تعمیر هر نوع شناور تا وزن ۵۰ هزار تن را داراست.
مدیرعامل ایزوایکو اضافه کرد: ورود مجدد این شناور به ایزوایکو نشاندهنده اعتماد کامل به تخصص، زیرساختها و توانمندیهای این مجتمع است. ایزوایکو با رویکردی حرفهای و تخصصی، نقش مهمی در پشتیبانی از عملیات دریایی و توسعه صنعت دریانوردی کشور ایفا میکند. مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو، در خصوص جزئیات بیشتر تعمیر این شناور گفت: ایزوایکو با تکیه بر توان داخلی و بهرهگیری از متخصصان زبده، توانسته است جایگاهی برجسته در تعمیر و ساخت شناورهای متوسط و بزرگ در منطقه به دست آورد. امکانات منحصربهفرد ما در کارگاههای گروه شناورهای متوسط، پاسخگوی نیازهای متنوع صنعت دریایی است. اعتماد مجدد به ایزوایکو برای تعمیر این شناور، تأییدی دیگر بر کیفیت و دقت خدمات ما در این حوزه است.