محمد طالبی متین در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: در راستای عمل به تکالیف ابلاغی در قوانین و مقررات جهت تعیین حد بستر و حریم برخی تالابهای ساحلی، تدوین دستورالعمل نحوه تعیین حد بستر و حریم اکولوژیک تالابهای ساحلی در مراحل نهایی تدوین است.
مدیر کل دفتر زیست بومهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، ادامه داد: همچنین بر اساس دستورالعملهای صادر شده، برنامههای پایش و نظارت بر وضعیت زیست بومها و شناسایی مناطق حساس با هدف حفاظت بیشتر تقویت خواهد شد.
به گفته وی، با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش دما در منطقه، انجام تحقیقات علمی در زمینه تأثیرات این تغییرات بر زیست بومها و گونههای دریایی کشور ضروری است که این امر از طریق سازمان حفاظت محیط زیست در دست پیگیری است.
طالبی متین خاطرنشان ساخت: این تحقیقات میتوانند در تعیین راهکارهای مناسب برای سازگاری و مدیریت منابع دریایی در شرایط جدید مؤثر باشند و در نهایت به حفاظت هر چه بیشتر محیط زیست دریایی و تالابی کشور منجر شود.
مدیرکل دفتر زیست بومهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، تاکید کرد: از سوی دیگر همکاری بین کشورهای منطقه و جوامع علمی، صنعتی و مردمی برای حفاظت و مدیریت پایدار منابع دریایی خلیج فارس امری حیاتی است.
به گفته این مقام مسئول در سازمانه حفاظت محیط زیست، توسعه فنّاوریهای نوین و کاربردی در زمینه شناخت و مدیریت زیست بومها، همراه با آموزش و آگاهی بخشی، میتواند به حفظ این زیست بومها و تأمین آینده پایدار برای خلیج فارس، کمک کند.