به گزارش مانا، مهدی دوستی در نشست کارگروه ویژه مرز بنادر، با بیان این مطلب افزود: با توجه به برنامهریزی منسجم برای فعالسازی ظرفیتهای دریایی در استان، سال گذشته بندر تخصصی خمیر در زمینه معدنی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
دوستی خاطرنشان کرد: مرز مجاز شدن دریایی پروژهای زمان بر است، اما باید بستر لازم برای دریافت این مجوزها ایجاد شود و زیرساختها و موارد فنی تخصصی مورد نیاز در بنادر یادشده شده نیز باید احداث شود.
به گفته استاندار هرمزگان، بندر سیریک در سفر رئیس جمهور به بهرهبرداری خواهد رسید و موارد باقیمانده برای افتتاح از این بندر به سرعت تجهیز و تکمیل میشود.
وی ادامه داد: بندر خمیر و بندر چارک نیز میتوانند به صورت تخصصی حوزههای تجاری مورد نظر را انجام دهند و پس از دریافت مجوز مرز دریایی این بنادر امکان جذب سرمایههای مختلفی را خواهند داشت که در نتیجه آن توسعه استان رقم خواهد خورد.
دوستی گفت: باید برای افزایش بهرهوری از بندر سیریک بستر لازم برای ترانزیت خودرو از این بندر به مقصد افغانستان ایجاد شود.
گفتنی است؛ این نشست با دستورکار بررسی طرح فنی توجیهی بندر خمیر، چارک و سیریک به منظور اعطای مرز مجاز دریایی با حضور اعضا برگزار و تصمیمات لازم برای تحقق این امر اخذ شد و همچنین مصوبات برای طی مراحل نهایی و اخذ مجوز هیات وزیران به تهران اعلام شد.