علی رجبی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: از ابتدای خرداد ماه ناجیان غریق در طول نوار ساحلی استان جهت عملیات امداد و نجات استقرار یافتند و به مرور با افزایش تعداد آنها از اول تیر ماه در مجموع شاهد فعالیت هزار و ۲۰۰ نفر ناجی غریق در نوار ساحلی استان مازندران هستیم.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران با اشاره به افزایش چشمگیر ناجیان غریق در تابستان امسال گفت: این در حالی است که سال گذشته به دلیل شیوع گسترده کرونا و عدم بازگشایی طرحهای ساماندهی دریا شاهد کاهش استقرار تعداد ناجیان غریق بودیم.
وی ادامه داد: همین امر سبب شد تا سال گذشته با افزایش ۶۰ درصدی غرق شدگیها که مهمترین دلیل آن نیز به عدم فعالیت طرحهای ساماندهی و به دنبال آن کاهش نیروهای ناجی مربوط میشد، همراه باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد: استقرار ۱۲۰۰ نفر ناجی غریق در طول ۷۲۰ کیلومتر نوار ساحلی استان مازندران و در ۴۲۰ نقطه حادثه خیز دریای خزر، امسال باعث کاهش تعداد غرق شدگان شود.
به گفته مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، آمارها حاکی از کاهش چشمگیر تعداد غرق شدگان در تابستان امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است.
رجبی ساعات حضور ناجیان غریق را هشت صبح تا هشت شب اعلام کرد و اظهار داشت: متاسفانه در خارج از این ساعات شاهد حضور مردم در دریا برای شنا هستیم که همین امر باعث شده جان تعدادی از هموطنانمان گرفته شود.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران با تأکید بر ضرورت شنای گردشگران در نقاطی که ناجیان غریق حضور دارند و عدم شنای شبانه، خاطرنشان کرد: امیدواریم با افزایش تبلیغات و اطلاع رسانی و نیز فرهنگ سازی، مردم از شنا کردن در مناطق خطرآفرین خودداری کنند.
وی در ادامه از انجام برنامه ریزیهای لازم جهت پرداخت به موقع ناجیان غریق خبر داد و گفت: بر اساس قولهای مساعد مسئولان وزارت کشور در ستاد ساماندهی سواحل، به زودی مابقی حقوق ناجیان غریق به آنها پرداخت شود.
به گفته مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای حقوق ناجیان غریق و اعتبارات درخواست کرده ایم که قول تامین آن داده شده است.