آقارضا فتوحی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مانا افزود: بر اساس طرح جامع شیلات استان، همه ظرفیتهای صیادی و آبزی پروری برای رسیدن به برنامه هدف بکار گرفته میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای استفاده نشده در صید دریایی استان گفت: پروش ماهی در قفس در همۀ دنیا در حال انجام است و در نظر داریم از این روش در استان نیز استفاده کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان با اشاره به بازدیدهای خود در بنادر صیادی و پروژههای آبزی پروری در ماههای اخیر گفت: وجود سواحل، اراضی مشرف به دریا و وجود آبهای سطحی برای آبزی پروری میتواند ضمن اشتغال مولد، تولیدات شیلاتی استان را به رقم مورد نظر برساند.
فتوحی با بیان اینکه مجموع تولیدات شیلاتی خوزستان هم اکنون ۱۴۰ هزار تُن است، افزود: هنوز از ظرفیتهای صادرات آبزیان دریایی و پرورشی به بازارهای هدف استفاده نشده است که باید در این راستا برنامه ریزی شود.
وی اشتغال مستقیم شیلات در خوزستان را حدود ۵۰ هزار نفرعنوان کرد و افزود: در افق ۱۴۰۴ میزان اشتغال در بخش شیلات استان به ۲۰۰ هزار نفر خواهد رسید.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار خوزستان در ادامه افزود: شیلات باید پیشران رونق اقتصادی و اشتغال در خوزستان شود و در کنار آن صنایع بسته بندی و فرآوری میتواند خوزستان را به قطب نخست آبزی پروری و صید دریایی در منطقه خاورمیانه تبدیل کند.
شیلات استان خوزستان پس ازسیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر در رتبه چهارم کشوری قرار دارد.
خوزستان با تولید سالانه ۸۰ هزار تن ماهیان گرمابی رتبه نخست کشوری را در کشور دارد.