محمد حسین ارسطوزاده در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره پتانسیلهای بالای گردشگری دریایی و ساحلی در استان بوشهر، اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامههای استان بوشهر در راستای توسعه صنعت گردشگری، بهره برداری از تورنمنت جام جهانی قطر است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به نزدیکی استان بوشهر با آبهای ساحلی جنوب خلیج فارس، امکان بهره برداری گردشگری استان از طریق جذب گردشگران ورودی به قطر را بسیار بالا اعلام کرد.
این مقام مسئول در استان بوشهر، خاطرنشان ساخت: در همین راستا هم اکنون برنامه ریزیهای جامعی در این خصوص به ویژه در بخش ایجاد زیرساختهای گردشگری دریایی و ساحلی در حال انجام است.
وی با تاکید بر ضرروت توجه ویژه تمام دستگاههای متولی در حوزۀ گردشگری جهت هماهنگی و برنامهریزی لازم برای استفاده از این فرصت طلایی، گفت: نظارت بر تأسیسات گردشگری، تهیه اقلام تبلیغاتی، استفاده از فنّاوری و ظرفیت جدید تبلیغات در کنار عملکرد کمیتههای تخصصی در ستاد تسهیلات سفر استان، بسیار حائز اهمیت است.
این مقام مسئول در استان بوشهر در ادامه گفتههای خود افزود: گردشگری یک موضوع فرابخشی بوده و تمامی انجمنها و ادارات باید برای توسعه آن تلاش کنند تا زمینه برگزاری سفرهای ایمن به این استان فراهم شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بهرهگیری از ظرفیت برگزاری جام جهانی قطر در نزدیکی استان بوشهر، بیان داشت: در این راستا تکمیل زیرساختهای استان برای پذیرایی از گردشگران ورودی به استان از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی بیان داشت: در همین راستا جلسات مکملی در راستای توسعه و تکمیل زیرساختهای استان در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برگزار میشود.
افزایش ۸۰ درصدی ظرفیت اقامتی بوشهر تا سال آینده
ارسطوزاده با اشاره به اینکه روند استاندارد سازی اقامتگاهها و تاسیسات گردشگری استان بوشهر از سال گذشته در یک پروسه تطبیق با استانداردهای روز دنیا آغاز شده و در حال انجام است، گفت: انتظار داریم تا پایان سال جاری، استاندارد سازی هتلهای استان به اتمام رسد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در ادامه همچنین از انجام اقدامات استاندارد سازی برای اقامتگاههای بوم گردی در سراسر استان به ویژه شهرستانهای ساحلی خبر داد.
وی از ایجاد ۶۷ واحد اقامتگاه بوم گردی در شهرستانهای استان خبر داد و بیان داشت: با استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی و نیز حمایت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تعداد اقامتگاههای بوم گردی در حال افزایش است.
ارسطوزاده همچنین از افزایش ۸۰ درصدی ظرفیت اقامتی استان بوشهر تا پایان سال آینده خبر داد و عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در دست اجرا وجود دارد که این پروژهها تا پایان سال ۱۴۰۱ به اتمام خواهند رسید.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون سه هزار و ۷۰۰ تخت در اقامتگاههای استان وجود دارد، اذعان داشت: انتظار داریم با توجه به مجوزهای صادر شده و ساخت و سازهای در حال انجام تا پایان سال آینده، دو هزار و ۴۰۰ تخت دیگر نیز به ظرفیت تختهای فعلی افزوده شود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به استقبال بی نظیر گردشگران از ظرفیتهای گردشگری استان به ویژه در بخش سواحل و جزایر استان در خلیج فارس، اظهار کرد: از سوی دیگر زیرساختهای موجود، جوابگوی نیاز گردشگران ورودی نیست.
ارسطوزاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی خواست تا با ورود در زمینههای مختلف صنعت گردشگری استان ضمن برخورداری از تسهیلات مالی لازم در نهایت شاهد بازده سرمایه خود با توجه به استقبال کم نظیر گردشگران طی سالهای اخیر از جاذبههای دریایی استان بوشهر باشند.
این مقام مسئول در استان بوشهر با بیان اینکه طی دو سال گذشته خسارات وارده به بخش خصوصی در صنعت گردشگری به دلیل شیوع کرونا و کاهش چشمگیر گردشگران، بسیار زیاد بوده است، اظهار امیدواری کرد: با کمرنگ شدن شیوع بیماری و نیز جاذبه پیش روی جام جهانی قطر، شاهد بازگشت رونق دوباره صنعت گردشگری استان بوشهر به ویژه در سواحل و آبهای خلیج فارس باشیم.