۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵

فعالیت شناور‌های صیادی در دریای عمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به آغاز بارندگی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته و بارش ۱۰۶ میلیمتری، گفت: فعالیت شناور‌های صیادی با توجه به متلاطم بودن و وضع بد جوی در دریای عمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
کد خبر: ۹۱۷۸۶

فعالیت شناور‌های صیادی در دریای عمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است


به گزارش مانا، کورش محمدی اظهار داشت: مردم از رفتن به حاشیه رودخانه‌ها و دریا خودداری کرده و لنج ها و قایق ها به داخل حوضچه‌های امن هدایت شوند تا شاهد کمترین خسارت باشیم.

وی افزود: بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی سامانه بارشی با وزش بادهای نسبتاً شدید و بارش‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شده و این سامانه تا چند روز آینده نیز فعال است.

وی با اشاره به اینکه این سامانه با افزایش ارتفاع موج، رگبار و رعد و برق در بعضی از مناطق و بارش سنگین همراه است، تصریح کرد: از شهروندان درخواست می شود از تردد در مسیر و اطراف رودخانه‌ها و سواحل و انجام هر گونه فعالیت تفریحی در نوار ساحلی پرهیز کنند.

وی بیان کرد: صیادان از انجام فعالیت های دریایی خودداری و تورها و لوازم صیادی خود را نیز جمع آوری کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به موارد کنترلی و نظارتی در هنگام  توفان، باران و سیل در بنادر صیادی سیستان وبلوچستان، افزود: مدیر هر یک از بنادر صیادی مسوول هرگونه اقدام هنگام وقوع حادثه بوده و با برعهده گرفتن فرماندهی عملیات به نحو احسن موارد را به صیادان گوشزد کنند.

محمدی ادامه داد: در مواقع اعلام خطر سطح قرمز و اضطرار از سوی مسئولان ذی‌ربط، تمامی عوامل مدیریتی بندر باید در محل کار خود حضور داشته باشند و در شناورها نیز حضور ناخدا، موتوریست و چند ملوان الزامی است.

وی بر آماده نگه‌داشتن موتور اصلی و موتور برق شناور، اطمینان از عملکرد پمپ های تخلیه آب شناور و بندر، افزایش تعداد ضربه گیرهای اطراف شناور، آماده بکار داشتن جلیقه و حلقه های نجات، ذخیره آب و غذا و کمک های اولیه پزشکی به مقدار نیاز چند روز، کاهش تعداد شناورهای بنادر پر ازدهام و استفاده از بنادر مجاور دارای ظرفیت بعلت جلوگیری از عدم برخورد شناورها به یکدیگر، بررسی تاسیسات بندر از نظر داشتن استحکام کافی و در صورت تردید در استقامت سازه، برچیدن و برداشتن آن، تمیز کاری کانالهای تاسیسات و کانالهای دفع آبهای سطحی روی اسکله و تخلیه سپتیک تانکهای فاضلاب، اطمینان از استحکام طناب‌های مهار شناور و اطمینان از عملکرد سیستم‌های ارتباطی از جمله بیسیم و موبایل جهت اطلاع رسانی را تاکید کرد.

وی ادامه داد: جلسه کمیته مدیریت بحران شیلات استان سیستان و بلوچستان در پی هشدار دریایی سطح نارنجی صادره از سوی اداره کل هواشناسی استان و مدیریت بحران استان با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان برگزار شده و حوزه شیلات در حال آماده باش است.

به گفته محمدرضا سالاری فنودی رئیس اداره هواشناسی چابهار در۱۲ساعت گذشته در شهر چابهار ۱۰۶ میلیمتر، کنارک ۵۰، فرودگاه کنارک ۲۰، باهوکلات یک، پلان ۱۲، طیس ۷۹،  نگور ۲۶، کمبل سلیمان ۲۷، عورکی۱۲، زرآباد۲ و نیم، کهیر ۹ و مومان ۹ میلمتر باران باریده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار