۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵

تشکیل کارگروه‌های تخصصی شیلات خوزستان و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

کارگروه‌های تخصصی در زمینه مکان‌یابی، پایش مستمر و استقرار زیستگاه‌های مصنوعی جدید، بهسازی ذخایر دریایی، آلاینده‌های مخرب زیست محیطی، امور صید و آموزش و ترویج با مشارکت معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تشکیل خواهد شد.
کد خبر: ۹۱۶۶۲

تشکیل کارگروه‌های تخصصی شیلات خوزستان و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

به گزارش خبرنگار مانا، کارگروه هم اندیشی معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به ریاست علی دانش مهر، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان و با حضور رضا طالبی زاده، رئیس گروه پایش و ذخایر آبزیان شیلات استان، کارشناسان تخصصی معاونت صید و دو تن از اساتید این دانشگاه ( دکتر خسروی زاده و خانم دکتر حقی) برگزار شد.

علی دانش مهر معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان، پژوهش و فناوری را به عنوان یک مهارت و توانمندی علمی - تحقیقاتی برای حل مسائل و مشکلات مختلف جامعه صیادی برشمرد.

وی برخی معضلات فعلی صنعت صید استان را ورود آلاینده ها، روش های صید مخرب نظیر صید لنگری و استفاده از ادوات صید غیرمجاز دانست و در خصوص ارتباط مستمر و پیوند دانشگاه با بخش اجرایی سخن گفت.

دانش مهر خواستار مشارکت و همکاری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در کنار مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب کشور در حل مشکلات مطروحه شد.

رضا طالبی زاده، رئیس گروه پایش و ذخایر آبزیان شیلات استان دراین نشست با اشاره به عوامل اثرگذار در تخریب زیستگاه های طبیعی آبزیان مانند روش‌های مخرب صید و ورود آلاینده‌های نفتی و صنعتی بر اهمیت ایجاد و توسعه زیستگاه‌های مصنوعی جهت حفظ حیات طبیعی آبزیان و پایداری ذخایر دریایی تاکید کرد.

وی گفت: انتظار می‌رود همفکری و استفاده از نقطه نظرات اساتید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و پژوهش های صورت گرفته بتواند در توسعه این صنعت موثر واقع شود.

دکتر خسروی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه، نیز طی سخنانی پژوهش های کاربردی نظیر بررسی کارایی ابزارآلات صید، امکان جایگزینی و تغییر و بهینه سازی آن‌ها و انجام پژوهش‌ها در قالب پایان نامه های ارشد و دکترا و طرح های تحقیقاتی مسئله محور و مشاوره ای به بخش اجرایی را مطرح کرد.

در این نشست مقرر شد اداره کل شیلات استان، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر  و مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب کشور با ارائه طرح های کاربردی و پژوهش محور در حفظ ذخایر آبزیان دریایی و حل عمده مشکلات جامعه صیادی تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.

از مهمترین مصوبات این نشست تشکیل کارگروه های تخصصی در زمینه مکان یابی، پایش مستمر و استقرار زیستگاه های مصنوعی در محل های از پیش تعیین شده، بهسازی ذخایر دریایی، آلاینده های مخرب زیست محیطی، روش ها و ابزار آلات صید، آموزش و ترویج بود.  

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار