به گزارش خبرنگار مانا، فتحالله ابوعلی در جریان بازدید از طرحهای آبزیپروری بندر ماهشهر با بیان اینکه در سالهای اخیر افزایش بهرهبرداری از منابع آبزیان خلیج فارس با استفاده از روشها و ادوات صید مخرب و آلودگیهای زیست محیطی، تخریب زیستگاهها و صیدگاهها موجب افزایش هزینههای صید و کاهش درآمد صیادان در بنادر صیادی استان شده است اظهارداشت: پرورش ماهیان دریایی در قفس با توجه به سابقه دیرینه فعالیتهای صید و صیادی در این مناطق میتواند راهکار مناسبی به منظور حفظ اشتغال پایدار مطرح شود.
وی افزود: شناسایی پتانسیلهای آبزیپروری این مناطق در راستای اجرای طرح پرورش ماهیان دریایی در قفس به منظور کاهش فشار بر ذخایر دریایی و جلوگیری از افزایش بیرویه فعالیتهای صید و صیادی در اولویت سازمان شیلات ایران است.
مدیرکل شیلات خوزستان افزود: پرورش ماهی در قفس به ویژه در محیطهای محصور دریایی به عنوان تنها گزینۀ پایدار برای رشد آبزیپروری کشوراست.
ابوعلی افزود: با وجود اینکه همچنان چالشهایی پیش روی این صنعت نوپا و جدید در استان خوزستان وجود دارد، اما پرورش ماهی در قفس در راستای حفظ ذخایر دریا و رعایت برداشت پایدار از منابع آبی خوزستان به جد در حال پیگیری است.
وی گفت: استان خوزستان علیرغم اینکه از رتبه نخست آبزیپروری و رتبه چهارم صید در کشور برخوردار است، اما در تحقق برنامههای پرورش ماهی در قفس به دلایل مختلف عقب مانده، که خوشبختانه امسال مجوزهای لازم صادر شده است.
مدیرکل شیلات خوزستان پرورش ماهی در قفس را جزء طرحهای اقتصاد مقاومتی دارای بهرهوری مطرح و بیان کرد: این پروژه هم اکنون در ماهشهر و خوریات منطقه در حال مطالعه و اقدامات کارشناسی است.