سیامک حیدری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: بر اساس آخرین گزارشهای ارائه شده از پزشک قانونی استان گیلان، از ابتدای خرداد ماه تا پایان فصل تابستان، ۲۰ نفر در آبهای استان گیلان غرق شدهاند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاههای ساحلی استان گیلان با اشاره به اینکه همواره شهرستان بندر انزلی بیشترین گردشگران استان را به خود جذب میکند، خاطرنشان ساخت: بیشترین غرق شدگیها در محدوده آبهای شهرستان انزلی گزارش شده است.
وی اذعان داشت: به دلیل تعطیلی ۳۴ طرح سالم سازی در نوار ساحلی استان گیلان و ۹ شهرستان ساحلی این استان از ابتدای خرداد ماه امسال به دلیل شیوع کرونا و عدم ارائه خدمات به گردشگران، تمام غرق شدگیهای در مناطق خطرآفرین رخ داده است.
به گفته وی، بر اساس تحقیقات صورت گرفته، ۳۰۰ نقطه حادثه خیر و خطرآفرین در نوار ساحلی استان گیلان به وسعت ۱۵۰ کیلومتر وجود دارد که متاسفانه برخی گردشگران بدون اطلاع از خطرات جدی شنا در این سواحل، در این مناطق نسبت به شنا کردن اقدام میکنند.
حیدری در ادامه گفتههای خود با اشاره به گستردگی نوار ساحلی استان گیلان و احتمال ورود گردشگران به دریا از استقرار ۴۷۰ نفر ناجی غریق در طول نوار ساحلی استان گیلان جهت انجام خدمات امداد و نجات از ابتدای خرداد ماه امسال تا پایان شهریور ماه خبر داد.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، یادآور شد: ناجیان غریق موفق شدند طی چهار ماه استقرار در نوار ساحلی استان گیلان، جان بیش از ۳۰۰ نفر را از غرق شدگی و مرگ نجان دهند.
به گفته این مقام مسئول در استانداری گیلان، تعدادی از غرق شدگیها در رودخانههای استان و کانالهای آب و در زمان خارج از حضور ناجیان غریق صورت گرفته است.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاههای ساحلی استان گیلان در ادامه تاکید کرد: آمارها حاکی از آن است که میزان ورود گردشگران در تابستان امسال به استان گیلان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به یک سوم کاهش یافته است.
وی اذعان داشت: با وجود پایان فصل تعطیلات تابستانی، اما همچنان شاهد ورود تعدادی گردشگر به استان گیلان هستیم.
حیدری با اشاره به افزایش احتمال شیوع کرونا برای گردشگرانی که در آبهای ساحلی اقدام به شنا میکنند، از گردشگران خواست به صورت جدی از شنا کردن در آبهای استان گیلان به ویژه حضور در مناطق خطرآفرین جهت شنا خودداری کنند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاههای ساحلی استان گیلان، گفت: با وجود آزاد شدن سفرهای بین شهری، اما همچنان تمام جادههای منتهی به دریا در استان گیلان مسدود است.
وی خاطرنشان ساخت: همچنان ورود بومیان استان نیز به سواحل ممنوع است، اما با توجهی به آگاهی به وجود آمده، عموم مردم نسبت به رعایت پروتکلها اقدام میکنند.