در دیدار مدیرعامل کشتیرانی با استاندار گیلان مطرح شد:
الحاق چهار فروند کشتی جدید به ناوگان کشتیرانی دریای خزر
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با استاندار گیلان با اشاره به الحاق چهار فروند کشتی جدید به مجموعه کشتیرانی دریای خزر گفت: به زودی و در مرحله نخست دو فروند از این شناورها به ناوگان اضافه میشود.
به گزارش مانا، استاندار گیلان عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار با نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه فرصتها و ظرفیتهای ایجاد شده در دریای کاسپین به واسطه تشدید تحریمهای ظالمانه تقویت شده، اظهار کرد: باید این ظرفیت ارزشمند را به عنوان سرمایهای برای کشورمان حفظ و استمرار بخشیم.
ارسلان زارع استفاده حداکثری از کریدور شمال - جنوب را در کنار اولویتهای دولت تدبیر و امید یک نگاه راهبردی در سیاستهای نظام و سند چشم انداز عنوان و خاطرنشان کرد: بخشی از این مسیر محقق شده و در تلاشیم تا پایان دولت دوازدهم، خط ریلی به بندر کاسپین برسد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت خط ریلی برای حمل طی یک دهه آتی امکان جابهجایی حدود ۱۰ میلیون تن بار را دارد، گفت: ظرفیت کشورهای همسایه، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و مجموعه بازار مصرفی موجود در این حوزه، میتواند در توسعه صادرات بسیار اثرگذار باشد.
استاندار گیلان به صادرات بیش از ۳۰۰ میلیون دلاری در سال ۹۷، ۵۸۰ میلیون دلاری در سال ۹۸ و تحقق هدفگذاری ۶۰۰ میلیون دلاری در سال جاری طی ۹ ماه سال جاری اشاره کرد و افزود: افزایش، تقویت، نوسازی و جوان سازی ناوگان کشتیرانی و ارتقاء سطح امکانات لجستیکی در تداوم این مسیر نقش بسزایی ایفا میکند.
زارع اقدامات صورت گرفته توسط شرکت کشتیرانی و ایجاد خطوط مستقیم از انزلی و آستارا به آکتائو قزاقستان و ارتباط مستمر میان بنادر را اثربخش دانست و گفت: با افزایش چهار فروند کشتی به ناوگان کشتیرانی دریای خزر، بهره گیری از حمل و نقل ترکیبی، ارائه محصولات با کیفیت و تقویت زیرساختهایی همچون سردخانه، درجه بندی و بسته بندی محصولات کشاورزی برای بازار کشورهای دیگر باید جذابیت ایجاد شود.
وی کمک به افزایش صادرات محصولات کشاورزی، میوه و سبزیحات و مصالح ساختمانی را اقدامی موثر خواند و اظهار داشت: برای حفظ منابع طبیعی و جنگلها و جلوگیری از تخریب آنها بایستی از لحاظ کمیت و کیفیت در ناوگان کشتیرانی با نگاه ایجاد خط کشتیرانی روغن بر و چوب با توجه به تولید ۵۰ درصد MDF کشور در گیلان و قطب تولید محصولات سلولزی، تلاشهای مضاعفی صورت گیرد.
در این دیدار مدیرعامل شرکت کشیرانی جمهوری اسلامی ایران با قدردانی از نگاه حمایتی استاندار گیلان به مجموعه کشتیرانی دریای خزر، توسعه ناوگان را از موضوعات اساسی عنوان کرد و گفت: در کنار حمایت از ساخت داخل، افزایش چهار فروند شناور به مجموعه کشتیرانی دریای خزر به نتیجه رسیده و در مرحله نخست دو فروند شناور جدید به این ناوگان ملحق میشود.
وی در پایان تاکید کرد: توسعه صادرات به کشورهای همسایه به ویژه روسیه با ارتقاء امکانات و زیرساختها گامی موثر در افزایش حجم مبادلات تجاری است.
شایان ذکر است، در این دیدار جمعی از مدیران گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از جمله مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر، مدیرعامل این مجموعه را همراهی میکردند