۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱

نقش موثر جزیره هرمز در رونق گردشگری خلیج فارس/ حضور پررنگ گردشگران در هرمز

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان از رونق حضور طبیعت گردان در جزیره هرمز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.
کد خبر: ۸۸۷۰۶
نقش موثر جزیره هرمز در رونق گردشگری خلیج فارس/ حضور پررنگ گردشگران در هرمز
 
رضا برومند در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی منطقه جنوبی کشور در نیمه دوم سال و نیز طبیعت بکر و منحصر به فرد جزیره هرمز، این جزیره طی سال‌های اخیر بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان از رونق حضور طبیعت‌گردان در جزیره هرمز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت: اکثر گردشگران ورودی به جزیره هرمز در چادر اقامت می‌کنند.

این مقام مسئول در استان هرمزگان با اشاره به نقش موثر جزیره هرمز در رونق هر چه بیشتر گردشگری دریایی خلیج فارس، یادآور شد: در حال حاضر ۵۰ اقامتگاه بوم گردی دارای مجوز در جزیره هرمز فعال هستند که به گردشگران خدمات ارائه می‌دهند.

وی در ادامه تصریح کرد: همچنین سال گذشته نخستین هتل جزیره هرمز با ظرفیت ۶۴ نفر به بهره برداری رسید که این امر نیز نقش مهمی در توسعه بیش از پیش گردشگری منطقه دارد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، خاطرنشان ساخت: گردشگران از طریق شناور‌های مسافری از بندر عباس به جزیره هرمز سفر می‌کنند.

به گفته برومند، هم اکنون به دلیل شیوع کرونا تعداد سفر‌های دریایی به مقصد جزیره هرمز به دو بار در روز کاهش یافته است.

برومند با اشاره به اینکه هرمز یکی از مهمترین مقاصد توریسم دریایی خلیج فارس محسوب می‌شود، اذعان داشت: در همین راستا  طی سال‌های اخیر شاهد افزایش زیرساخت‌های گردشگری در این جزیره بوده ایم که این روند نیز ادامه خواهد داشت.

وی از همکاری ستاد بنیاد اجرایی فرمان امام برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری جزیره هرمز از طریق اعطای تسهیلات به بومیان منطقه خبر داد و بیان داشت: همین امر نقش مهمی در سرمایه گذاری در جزیره توسط بومیان داشته است.

مدیر کل ادارۀ میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان به احداث مجتمع گردشگری- بوم گردی در ساحل جزیرۀ هرمز با مشارکت بخش خصوصی اشاره و تصریح کرد: به این منظور اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل  اعتبارات ملی به منظور ایجاد زیر‌ساخت‌های گردشگری این جزیره اختصاص یافته است.

این مقام مسئول در استان هرمزگان با اشاره به اینکه این میزان اعتبار قرار است برای ایجاد مجتمع گردشگری و بوم‌گردی در این جزیره هزینه شود، اذعان داشت: همچنین قرار است از محل این اعتبار به طول هزار متر به سایت گردشگری جزیره هرمز آبرسانی شود.

به گفتۀ وی، مجتمع گردشگری و بوم‌گردی جزیره هرمز به مساحت ۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع در ساحل جزیرۀ هرمز در حال ساخت است که بهره برداری از آن بدون شک باعث رونق هر چه بیشتر گردشگری در این جزیره رنگارنگ خلیج فارس خواهد شد.

هرمز جزیره‌ای بیضی‌شکل و گنبدی نمکی در خلیج فارس و در ۱۶ کیلومتری بندرعباس است. این جزیره را به علت موقعیت جغرافیایی آن و مجاورت با تنگه هرمز، کلید خلیج فارس می‌دانند و همین موقعیت است که آن را در طول تاریخ، از نظر راهبردی و بازرگانی از اهمیت خاصی برخوردار ساخته است.

جزیره هرمز به دلیل طبیعت منحصر به فرد دارای آثار طبیعی و تاریخی متعددی است که باعث ورود سالانه گردشگران داخلی و خارجی زیادی به این جزیره می‌شود.

شناخته شده‌ترین جاذبه جزیره هرمز درّه رنگین‌کمان نام دارد که با بیش از هفتاد طیف رنگی متفاوت ساخته شده است. تنوع سنگ‌ها و کانی‌های مختلف، هرمز را به ظرفیتی بالقوه برای گردشگری زمین‌شناسانه تبدیل کرده است. در این درّه کانی‌های سازندۀ سنگ‌های مختلف در لایه‌های متفاوتی سوار برهم یا در کنارهم پیشِ چشم شما نقش بسته‌اند. طیف رنگ‌های زرد، سرخ، نقره‌ای و سیاه عمدتاً از ترکیبات رُسی و اکسید آهن هستند؛ در حالی‌که خاک‌های سفید، آبی، صورتی و خاکستری حاصل ترکیبات آتش‌فشانی‌اند که وجودشان در کنار هم به هرمز جلوه‌ای بی‌مانند بخشیده است.
ارسال نظرات
آخرین اخبار