حکمت الله موسوی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: ظرفیتهای گردشگری آبی استان خوزستان طی سالهای گذشته مغفول مانده و این در حالی است که یک سوم آبهای جاری کشور در استان زیبای خوزستان قرار دارد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان از انجام برنامه ریزیهای جهت توسعه رونق گردشگری دریایی و آبی در استان خوزستان طی سال جاری با همکاری ارگانهای مرتبط با امور دریا و آب از جمله وزارت نیرو و سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد.
وی خاطرنشان ساخت: وجود تالابهای بینالمللی، دریاچههای پشت سد، رودخانههای پرآب کارون، اروند، بهمنشیر، دز، کرخه و نیز وجود ۷۰۰ کیلومتر نوار ساحلی خلیج فارس در استان خوزستان از جمله مهمترین مزیتهای این استان جهت رونق گردشگری دریایی و آبی محسوب میشود.
وی تاکید کرد: توسعه و رونق گردشگری آبی و دریایی در استان خوزستان نیازمند همکاریهای ارگانهای مختلفی از جمله وزارت نیرو است که در این راستا سال گذشته تفاهم نامه خوبی مابین وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جهت رونق گردشگری دریایی خوزستان منعقد شد.
وی اذعان داشت: به منظور ایجاد زیرساختهای مرتبط با گردشگری دریایی و آبی در استان خوزستان نیز تعداد زیادی سرمایه گذار بخش خصوصی به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مراجعه کردهاند که طرحهای آنها در حال بررسی است.
وی تاکید کرد: بر این اساس به زودی شاهد ایجاد انواع زیرساختها و امکانات گردشگری در دریاچههای پشت سدها، کرانههای رودخانههای دز، کرخه، اروند، کارون و بهمنشیر، تالاب شادگان و تالاب هورالعظیم و نیز سواحل خلیج فارس در بحرگان و هندیجان خواهیم بود.
ایجاد امکانات توریستی در تالاب هورالعظیم با هماهنگی محیط زیست و مرزبانیبه گفته مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان، به منظور ایجاد زیرساختهای گردشگری لازم در تالاب مرزی هورالعظیم، هماهنگیهای لازم با محیط زیست و مرزبانی از سوی اداره کل میراث فرهنگی صورت گرفته است.
خرید شناورهای تفریحی جدید در خوزستانوی در ادامه گفتههای خود از ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت خرید شناورهای تفریحی جهت بکارگیری در رودخانهها و سواحل خلیج فارس در استان خوزستان خبر داد و گفت: سال گذشته شاهد راه اندازی دو فروند کشتی تفریحی در آبهای خوزستان بودیم.
به گفته وی، هم اکنون شاهد فعالیتهای شناورهای مسافربری در رودخانه اروند در مسیرهای بندر خرمشهر- بندر بصره و بندر خرمشهر- کویت نیز هستیم.
ساحلسازی بندر هندیجان و بحرگانمدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان از ساحل سازی بندر هندیجان و بحرگان به عنوان دو مرکز اصلی گردشگری دریایی استان خوزستان واقع در ساحل خلیج فارس خبر داد.
ایجاد تاسیسات گردشگری در جزیره مینوموسوی از انجام برنامهریزیها جهت ایجاد تاسیسات گردشگری در جزیره مینو با سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز خبر داد و گفت: به منظور ایجاد زیرساختهای گردشگری در این جزیره اعتبارات مشخصی در نظر گرفته شده است.