عادل دریس در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: بیشتر این کالاها و مواد اولیه به اصفهان، فولاد خوزستان، بهشهر، مشهد، یزد، قم و تبریز ارسال شده است.
وی افزود: بهرهگیری از ظرفیتهای حمل و نقل ریلی به منظور کاهش بهای تمام شده کالا و کاهش بار ترافیک جادهای از مهمترین مزیتهای حمل و نقل ریلی بوده و خوشبختانه با همافزایی راهآهن جنوب زمینههای لازم برای رشد روز افزون سهم حمل و نقل ریلی در بندر امام فراهم شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به روند مستمر ورود کشتیهای حامل کالای اساسی درسال جاری تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی بین بخشی با راهآهن جنوب، ۳۵۹ هزار و ۶۸۳ تُن کالای اساسی در پایانههای ریلی بندر امام بارگیری و از شبکه ریلی به اقصی نقاط کشور توزیع شد که رشدی ۱۱۹ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
دریس عنوان کرد: افزایش باسکولهای ریلی از پنج به ۱۱ دستگاه و همچنین افزایش ایستگاههای بارگیری ریلی از پنج به ۱۰ ایستگاه از اهم اقدامات مؤثر برای افزایش سهم حمل و نقل ریلی در این بندر است ضمن آنکه عملیات بارگیری واگنها به صورت ۲۴ ساعته انجام میشود.
مجتمع بندری امام با برخورداری از ۱۲۰ کیلومتر راهآهن داخلی از مهمترین بنادر ریل پایه کشور و پیشگام در حمل و نقل ریلی است که در سال گذشته از طریق بارگیری تعداد ۵۳ هزار واگن، به نقاط مختلف شبکه گسترده ریلی کشور کالا ارسال کرد.