به گزارش مانا، بهروز آقایی در نشست صمیمی با مدیر کل گمرک چابهار که در راستای تسهیل و تسریع فرایند ورود و خروج کالا از طریق بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری برگزار شد اظهار کرد: با بهره برداری از فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی به منظور حضور بیش از پیش صاحبان کالا مشوقهایی در دو حوزۀ تعرفهای و غیرتعرفهای را در نظر گرفته است.
به گفته وی، با اقدامهای انجام شده و همچنین ورود بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز استانهای شرقی کشور توسط دو شرکت بزرگ دولتی از طریق بندر چابهار، شاهد رشد چشمگیر عملیات تخلیه و بارگیری در این بندر هستیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان این که به واسطه وجود تجهیزات مدرن در بندر شهید بهشتی، بارگیری و خروج کالا از این بندر به سمت مقاصد مصرف به روزانه حدود 400 کامیون رسیده است ادامه داد: تشریک مساعی کلیه دستگاهها جهت تسریع و کاهش فرآیندهای خروج کالا از بندر به منظور کاهش قیمت تمام شدۀ کالا به عنوان یکی از اولویت های این اداره کل است.
آقایی افزود: به طور قطع با تعامل و همکاری بیش از پیش دو اداره کل بنادر و دریانوردی و گمرک روند ورود و خروج کالا از طریق بنادر چابهار تسریع و تسهیل می شود.
وی با اشاره به راه اندازی ساختمان جدید گمرک در بندر شهید بهشتی اضافه کرد: با توجه به نوع تبادلات کالایی آینده بندر شهید بهشتی، بازسازی و تجهیز ساختمان جدید گمرک در این بندر در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر آماده بهره برداری است.
اولویت تامین نیازمندی های کشور
مدیرکل گمرک چابهار نیز گفت: تسریع و تسهیل در روند ترخیص، صادرات و واردات کالا یکی از اهداف اصلی و وظایف مشابه بنادر و دریانوردی و گمرک است.
قربان کریمی، تامین نیازمندی های کشور در کمترین زمان و پایینترین هزینه را از دیگر اهداف مهم این دو دستگاه اعلام کرد.
به گفته وی، با توجه به این مهم باید بندر اولویت کاری گمرک باشد که این نگاه در اداره کل گمرک چابهار وجود دارد و همه تلاش ها بر این است که در راستای ترخیص کالا و مبارزه با قاچاق و تخلفات گمرکی با تقویت حس همکاری گامهای مثبتی در راستای تحقق این اهداف برداشته شود.