به گزارش مانا، هم اینک سرعت باد در تنگه هرمز به ۲۴ نات و ارتفاع موج به پنج پا رسیده و بیشینه وسعت دید ۶ کیلومتر است.
مناطق دریایی شرق و مرکز تنگه هرمز شامل بندرعباس، قشم، درگهان، هرمز، لارک و هنگام تحت تأثیر بادهای شرقی و جنوب شرقی مواج هستند.
رئیس اداره بنادر و دریانوردی قشم در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: وضعیت دریا به صورت مستمر پایش میشود و در صورت احراز شرایط جوی بلافاصله این بندر بازگشایی میشود.
علی اشتری خاطر افزود: تردد لندینگ کرافتها در مسیر بندرهای لافت به پُهل همچنان در حال انجام است و مسافران میتوانند از این مسیر تردد کنند.
وی ادامه داد: همچنین فعالیت شناورهای تفریحی در اسکلههای گردشگری ادامه دارد.
صیادان در پناهگاه مناسب مستقر شوند
اشتری تصریح کرد: دریانوردان و به خصوص صیادان در محدوده بندرهای مرکزی هرمزگان از جمله قشم، هرمز و لارک و نواحی شرقی تنگه هرمز هر چه زودتر برای استقرار در پناهگاه مناسب و تمرکز نداشتن در دریا اقدام کنند.
وی افزود: همچنین لنگرگاههای قشم، بندرعباس، هرمز و لارک باید برای بادهای شدید به همراه گرد و خاک و کاهش دید افقی در لحظات پیش رو آمادگی را داشته باشند.
رئیس اداره بنادر و دریانوردی قشم خاطرنشان کرد: شدت جریان باد قابل ملاحظه و برای تردد ایمن شناورهای تجاری، مسافری و صیادی خطرناک است.
هشت اسکله گردشگری در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل و گوران شهرستان قشم فعالیت میکنند. این شهرستان ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.