۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸

دومین تاجر بال کوسه معرفی شد

سنگاپور بعنوان دومین کشور بزرگ در تجارت بال کوسه بعد از هنگ کنگ معرفی شد.
نویسنده: سارا زینالزاده
کد خبر: ۷۴۱۶۵
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/ac02b45d-7029-496a-b3a9-70cd62755309_260_199.jpg' class='img_convert' title='دومین تاجر بال کوسه معرفی شد' alt='دومین تاجر بال کوسه معرفی شد'>به گزارش گروه بین الملل مانا و به نقل از TRAFFIC و WWF، سنگاپور توانست پس از ثبت رکورد در سال های 2012 و 13 میلادی در میزان صادرات و واردات به ترتیب به ارزش 40 میلیون و 51 میلیون و 400 هزار دلار پس از هنگ کنگ با ثبت صادرات 45 میلیون دلاری و واردات به ارزش 170 میلیون دلار در جایگاه دوم کشورهای تجاری بال کوسه قرار بگیرد.
بر اساس این گزارش، تجارت ماهی Ray و کوسه در سنگاپور این کشور را بعد از تایلند به بزرگترین مرکز صادرکنندۀ مجدد بال کوسه تبدیل کرده است؛ به گونه ای که طی سال های 2012 و 13 میلادی میزان 10 درصد از حجم کلی صادرات جهان را به خود اختصاص داد.
سه کشوری که سنگاپور بال کوسه را از آنجا وارد می کند اسپانیا، اروگوئه و Namibia و سه کشوری که سنگاپور این محصول را به آنها صادر می کند هنگ کنگ، چین مرکزی و تایوان است.
 
 
 
ارسال نظرات
آخرین اخبار