به گزارش خبرنگار مانا، تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی با حضور مسعود پل مه رئیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته و فرهاد حسین زاده لطفی معاونت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از اعضای دو سازمان، به امضا رسید.
در آئین امضا این تفاهم نامه حسین زاده لطفی ضمن اشاره به توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: این دانشگاه هم اکنون یک میلیون پانصد هزار دانشجو در رشته ها و مقاطع مختلف و ۶۷ هزار عضو هیئت عملی ثابت و مدعو در بالاترین مدارج علمی دارد که می تواند به شرط نیازسنجی جامعه رابطی با سازمان های مسئول در زمینه رشته های مختلف باشد و در پاسخگویی به نیازهای آنان مفید واقع شود.
معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام اینکه در دانشگاه آزاد نیازهای آموزشی و پژوهشی مورد نیاز جامعه پاسخ داده می شود گفت: هم اکنون مناسب با نیازهای انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته رشته هایی مانند: مهندسی دریایی، مدیریت بازرگانی دریایی، مخابرات دریایی و... وجود دارد که با تفاهم صورت گرفته و با هماهنگی بین دو سازمان رشته های دیگر نیز اضافه خواهد شد.
بازنگری مواد درسی و افزودن رشته های جدید از جمله مواردی بود که حسین زاده در رابطه با تفاهمنامه مشترک به آن اشاره کرد و افزود: اجرای طرح های پژوهشی مورد نیاز انجمن، تعریف پایانامه های مشترک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی به کمک نیروهای متخصص انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته از دیگر مواردی است که با اجرای این تفاهم نامه آغاز خواهد شد.
معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه مشترک را آغاز همکاری اعلام کرد و خاطر نشان ساخت: پس از این مراحل اجرایی آغاز شده و برای پیگیری دو نماینده تام الاختیار از سوی هر دو سازمان معرفی خواهند شد تا اهداف تعریف شده ای که در جلسات متعدد توافق شده را محقق سازند و گامی برای پاسخ گویی به نیازهای آموزشی و پژوهشی جامعه دریایی برداشته شود.
در ادامه جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته و دانشگاه آزاد اسلامی، مسعود پل رییس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته اظهار داشت: انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته با ۶۵ سال سابقه به عنوان تنها مرجع بخش خصوصی، بخش خدمات دریایی و بندری ایران را نمایندگی می کند و همواره در زمینه فعالیت خود منشا خدمات شایسته ای بوده است.
وی ضمن اشاره به بررسی حوزه کسب و کار از سوی این انجمن خاطر نشان کرد: در این بررسی ها خلا ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه دریایی و بندری مشهود بود این در حالیست که ۱۰۰ درصد اقتصاد کشور به دریا وابسته است.
به گفته پل مه علیرغم این وابستگی ظرفیت های علمی منجر به ارتقاء جایگاه ایران در منطقه و جهان بهره برداری نشده است.
رئیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ضمن اشاره به امضا تفاهم نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با این تفاهم نامه بین سرمایه های تجربی و سنتی و جامعه آکادمیک و علمی ارتباط برقرار می کنیم.
وی در ادامه اظهاراتش به انتظار حمایت و کمک دولت از سوی اعضا انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته اشاره کرد و خاطر نشان کرد: ما انتظار داشتیم دولت زمینه ساز اقداماتی اینچنینی شود اما با توجه به تنگاه هایی که دولت ها طی سال های اخیر داشته اند بخش خصوصی راسا وارد عمل شد اما این نوع اقدامات همچنان نیازمند حمایت های دولتی خواهد بود بویژه با توجه به ماهیت بین المللی فعالیت های دریایی و بندری بخش سیاست خارجی می بایست در سیاست های کلان خود حمایت از بخش خصوصی را لحاظ کند.
لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد و انجمن کشتیرانی عصر امروز در محل سازمان مرکزی این دانشگاه امضاء شد.