عبدالرضا مهاجری نژاد در گفتگو با خبرنگار مانا از اقدام مهم سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری طی سال جاری در راستای توسعه توریسم دریایی خبر داد و گفت: پروژه جانمایی دهکده های گردشگری در طول سواحل مکران آغاز شده است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ادامه داد: این پروژه شرقی ترین نقطه ساحلی در استان سیستان و بلوچستان تا بخش هایی از استان هرمزگان را شامل خواهد شد.
وی تصریح کرد: این اقدام ملی در راستای ایجاد توریسم دریایی در سواحل مکران، در قالب طرح توسعه سواحل مکران در طول برنامه ششم توسعه صورت می گیرد.
به گفته این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری ، توسعه سواحل مکران بدون رونق گردشگری ساحلی و دریایی امکان پذیر نیست و باید شرایطی برای حضور گردشگران و سرمایه گذاران در سواحل مکران فراهم شود.
وی تاکید کرد: به همین منظور ساخت دهکده های ساحلی در نقاط مختلف سواحل مکران تعریف شده است که این پروژه هم اکنون مراحل اجرایی خود را طی می کند.
مهاجری نژاد عنوان کرد: نقاط مستعد ایجاد دهکده گردشگری پس از شناسایی آماده ایجاد زیرساختهای گردشگری خواهند شد و سپس هر منطقه متناسب با نیاز و امکان سنجی صورت گرفته در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی به منظور ایجاد انواع امکانات و تاسیسات گردشگری قرار خواهد گرفت.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بیان داشت: با ساخت دهکده های گردشگری در طول سواحل مکران، شاهد تحولی عظیم در گردشگری دریای عمان در محدوده آبهای ایران خواهیم بود.
وی اذعان داشت: همچنین تحقق این مهم، زمینه افزایش هر چه بیشتر ورود گردشگران داخلی و خارجی به سواحل زیبا و منحصر به فرد جنوبی کشور را فراهم خواهد کرد.
مهاجری نژاد در ادامه گفته های خود در خصوص وضعیت گردشگری در نوار ساحلی شمال کشور نیز گفت: سواحل دریای خزر در سه استان ساحلی گیلان ، گلستان و مازندران از قابلیت های بسیاری برای توسعه گردشگری ساحلی و دریایی برخوردار هستند.
به گفته این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، انگیزه تمام گردشگرانی که در طول سال به شمال کشور سفر می کنند استفاده از دریا و سواحل آن است.
وی بر ضرروت تنوع امکانات تفریحی و گردشگری در طول نوار ساحلی شمال کشور تاکید کرد و گفت: تحقق این امر باعث خواهد شد علاوه بر رونق هر چه بیشتر گردشگری، مدت زمان اقامت گردشگران در شمال نیز افزایش چشمگیری یابد.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تاکید کرد: با توجه به اینکه قوانین حاکم بر کشور ما اسلامی است، لذا تحقق توریسم دریایی و کسب در آمد از این طریق نیازمند برنامه ریزیهای دقیق متناسب با داشته ها و پتانسیل های موجود در سواحل و دریا است.
وی با تاکید بر اینکه باید مردم را نسبت به استفاده ازتفریحات دریایی تشویق کرد، اظهار داشت: این امر سبب خواهد شد تا از خروج گردشگران ایرانی که با هدف استفاده از تفریحات دریایی به سایر کشورها سفر می کنند، جلوگیری به عمل آید.
مهاجری نژاد بیان کرد: لازمه تحقق این امر نیز تهیه بسته کامل و ارزان قیمت در زمینه گردشگری دریایی و ساحلی در آبهای جنوبی و شمالی کشور است.