دکتر کامبیز مشتاق گوهری در گفتگو با خبرنگار مانا گفت: با توجه به نزدیکی دو بندر چابهار و کراچی به یکدیگر در نوار ساحلی عمان، ضرروت وجود خط دریایی جهت توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور ایران و پاکستان وجود دارد.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته از سال 96 شاهد راه اندازی خط مسافربری دریایی در مسیر بندر چابهار- کراچی خواهیم بود و به منظور راه اندازی این خط مسافربری دریایی مذاکرات اولیه صورت گرفته است. این مذاکرات همچنان برای نهایی شدن این خط دریایی توسط مقامات مربوطه دو کشور ادامه خواهد داشت.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان با اشاره به راه اندازی خط مسافربری دریایی تصریح کرد: با راه اندازی این خط دریایی علاوه بر توسعه روابط شاهد افزایش سفر ایرانی ها و پاکستانی ها و توسعه گردشگری دو کشور به ویژه در زمینه دریایی نیز خواهیم بود.
مشتاق گوهری در خصوص شناورهای مسافربری که قرار است در این مسیر به کار گرفته شوند، بیان داشت: هنوز توافقات لازم در این خصوص به عمل نیامده است اما پتانسیل تردد شناورهای ایرانی و پاکستانی در این مسیر وجود دارد که این امر به میزان تقاضای مسافران بستگی خواهد داشت.
وی با اشاره به شروع این خط دریایی با یک شناورعنوان کرد: در گام نخست از سال آینده این خط دریایی با فعالیت یک شناور آغاز می شود و پس از امکان سنجی لازم می توان تعداد شناورها را تا جایی که توجیه اقتصادی برای مالکان شناورها به همراه داشته باشد، افزایش داد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان با بیان مسیرهای این خط دریایی تصریح کرد: گردشگرانی که از این خط مسافربری دریایی استفاده کنند، می توانند از خلیج گواتر در چابهار وارد خلیج گوادر در پاکستان شوند که بدون شک سفر دریایی لذت بخشی خواهد بود.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به روابط چندین ساله بومیان چابهار و بندر کراچی، به طور قطع در سفرهای نخست این شناور شاهد تردد بومیان این دو بندر خواهیم بود اما در گام های بعدی می توان با هماهنگی های لازم از طریق دفاتر خدمات مسافرتی دو کشور نسبت به تردد گردشگران ایرانی و پاکستانی از طریق این خط دریایی اقدام کرد.
مشتاق گوهری اظهار امیدواری کرد در آینده ای نه چندان دور با توسعه خطوط دریایی مسافربری بین المللی در آبهای عمان از مقصد چابهار، شاهد توسعه هر چه بیشتر گردشگری دریایی باشیم.