حمید سلیمانی مقام در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه بزرگ گردشگری دریایی کشور با سرمایه گذاری شرکت عملیات غیر صنعتی پتروشیمی پازارگاد از شش ماه پیش آغاز شده بود.
مشاور و مجری پروژه طرح گردشگری دریایی عسلویه یادآور شد: این پروژه در 20 هکتار از اراضی ساحلی منطقه شیرینو در عسلویه ایجاد شده است که از زمین آن از سوی نیروی هوایی تامین شده است.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص این پروژه گردشگری دریایی با اشاره به اینکه طی شش ماه گذشته 20 میلیارد تومان در این پروژه گردشگری دریایی هزینه شده است، گفت: هم اکنون این پروژه آماده بهره برداری است.
به گفته وی، در طرح بزرگ گردشگری دریایی عسلویه، بخش اعظمی از المان های گردشگری دریایی دنیا به علاقه مندان ارائه خواهد شد و آنها را با معنای واقعی آرامش در ساحل و گردشگری دریایی و ساحلی به طور کامل آشنا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در تاریخ 27 اسفند ماه امسال باحضور مقامات ارشد کشوری و با احتمال زیاد با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری و چندین معاون وزیر، بزرگترین پروژه گردشگری کشور در عسلویه به بهره برداری خواهد رسید.
وی در ادامه گفته های خود همچنین خاطرنشان ساخت: به این ترتیب این پروژه به گردشگران نوروزی که به عسلویه سفر می کنند،خدمات رسانی خواهد کرد.
این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی با بیان اینکه در ساحل این پروژه سوئیت های اقامتی لوکس ایجاد شده است، گفت: این سوئیت ها ظرفیت اقامت سه هزار نفر گردشگر را دارند.
به گفته مشاور و مجری طرح سرمایه گذاری گردشگری دریایی عسلویه، بدون انجام هیچ گونه تبلیغی تمام اتاق این سوئیت ها هم اکنون رزور شده است.
سلیمانی مقام اذعان داشت: مبلغ ورودی به این مجموعه گردشگری برای هر نفر 100 هزار تومان تعیین شده است.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص این طرح گردشگری دریایی، خاطرنشان ساخت: این مجموعه گردشگری ویژه گردشگران VIP ساخته شده تا بتوانیم گردشگرانی که برای استفاده از تفریحات دریایی به سایر نقاط دنیا سفر می کردند را جذب کنیم.
مشاور و مجری طرح سرمایه گذاری گردشگری دریایی عسلویه بیان کرد: رزرو تمام سوئیت های این مجموعه قبل از هر تبلیغی، حاکی از موفقیت این پروژه گردشگری است.
به گفته مشاور و مجری پروژه طرح گردشگری دریایی عسلویه، امکانات ایجاد شده در این طرح گردشگری دریایی بزرگ عسلویه با امکانات گردشگری ساحلی و دریایی در کشورهایی نظیر مالزی و مالدیو به شدت قابل رقابت و تا حدی نیز بهتر است.
وی یادآور شد: پیش بینی می شود این منطقه گردشگری در عسلویه با کیش رقابت کرده و تعداد زیادی از گردشگرانی که به این جزیره سفر می کنند را نیز جذب کند.
وی با تاکید بر اینکه این طرح گردشگری به پایلوت گردشگری دریایی در جنوب کشور تبدیل خواهد شد، اذعان داشت: به منظور ایجاد این طرح تمام مطالعات زیست محیطی انجام شده و مجوزهای لازم از سوی محیط زیست اخذ شده است.
سلیمانی مقام عنوان کرد: حتی به منظور اجرای این پروژه رعایت ساخت و ساز در حریم 60 متر از دریا نیز لحاظ شده است.
وی یادآور شد: در این طرح گردشگری، پلاژ شنا، کلوپ های ارائه دهنده انواع ورزش های دریایی، اریکه ساحلی، لمکده ساحلی، مبلمان سحلی، شهربازی، بازارچه صنایع دستی، رستوران و ... به گردشگران خدمات مناسب و بی نظیر گردشگری را ارائه خواهند داد.
وی در ادامه گفته های خود اذعان داشت: همچنین در ایام نوروز کلوپ آموزش غواصی نیز در این طرح به گردشگران خدمات ارائه می دهد تا گردشگران بتوانند دنیای زیرآب را نیز تماشا کنند و بیش از پیش از سفر به سواحل خلیج فارس لذت برند.
مشاور و مجری طرح سرمایه گذاری گردشگری دریایی عسلویه با اشاره به اینکه این پروژه ها در فاز نخست این طرح ایجاد شده است، اظهار کرد: پروژه های گردشگری دریایی و ساحلی مذکور ، 30 درصد کل طرح کلان گردشگری دریایی عسلویه را تشکیل می دهد.
وی اظهار امیدواری کرد: با تکمیل سایر فاز های این پروژه گردشگری دریایی در آینده ای نه چندان دور، بتوانیم شاهد ایجاد گردشگری دریایی به معنای واقعی خود در جنوب کشور باشیم.