به گزارش مانا، علی جهاندیده در خصوص وضعیت بندرخرمشهر اظهار کرد: پس از جنگ تحمیلی و آغاز بازسازی، تحولاتی در این بندر اتفاق افتاده اما به جهات مختلف باید بیشتر توسعه یابد.
وی با اشاره به اهمیت خارج سازی کشتی های غرق شده در اروند و کارون افزود: خرمشهر باید بتواند به موتور محرکی برای منطقه و استان خوزستان تبدیل شود.
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه ضمن اشاره به در دست اقدام بودن سهم اعتباری سازمان بنادر و دریانوردی جهت خارج سازی مغروقه ها در بندرخرمشهر، تصریح کرد: سازمان بنادر در خصوص تأمین اعتبارات مورد نیاز در این خصوص مشکلی ندارد و در حال برگزاری مناقصه شناورسازی مغروقه ها است و برای تسریع این امر، باید سازمان مدیریت و منطقه آزاد اروند نیز آورده خود را تخصیص دهند.
جهاندیده همچنین در خصوص وضعیت بنادر در دوران پساتحریم گفت: در میان مدت مشکلی نخواهیم داشت ولی در بلند مدت، باید برای ظرفیتی که در بنادر داریم برنامه ریزی کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا سازمان بنادر برنامه هایی برای توسعه بنادر کشور و همچنین فعالیت بخش خصوصی در نظر گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی، اقتصاد مقاومتی را اعتماد به مردم، بخش خصوصی و مدیریت توانمندیهای داخلی کشور تعریف کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه خود را مهیا ساخته و ارزش افزوده برای توانمندی های خود ایجاد کنیم.