به گزارش مانا، علی اشتری روز چهارشنبه، اظهار کرد: جابهجایی این میزان کالا در این جزیره در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: از مجموع عملیات جابهجایی کالا، سه میلیون و ۱۱۰ هزار و ۱۹۴ تُن با افزایش سه درصدی مربوط به کالاهای غیرنفتی بوده است.
مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم توضیح داد: همچنین ۳۷۵ هزار و ۷۴۰ تُن از این کالاها با کاهش پنج درصدی به فرآوردههای نفتی اختصاص دارد.
اشتری اضافه کرد: همچنین در مدت یادشده چهار هزار و ۴۳۶ TEU (واحد شمارش کانتینر) در بنادر و دریانوردی قشم تخلیه و بارگیری شده است.
وی گفت: در این بازه زمانی همچنین تردد ۶۵ هزار و ۲۴۵ فروند شناور به بنادر جزیره قشم به ثبت رسید که از این تعداد شناور ۶۳ هزار و ۷۶۲ فروند شناور زیر هزار تُن و یکهزار و ۴۸۳ فروند شناور بالای هزار تُن بوده است.
بر اساس این گزارش، شهرستان قشم ۲۳ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.۱۲ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا، دوربنی، ملکی، گوران و بندر بهمن شهرستان قشم فعالیت میکنند. سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پل شهرستان بندرخمیر به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است. جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد. شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت است.