۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴

ورود بالغ بر ۱۵ میلیون نفر به نوار ساحلی خزر طی جنگ ۱۲ روزه / احیای گردشگری با ۱۴ راهبرد اجرایی و ورود بیمه جنگ

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: طی جنگ ۱۲ روزه بالغ ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به استان مازندران، بیش از ۳ میلیون نفر به استان گیلان و ۲ میلیون نفر وارد استان گلستان شدند.
کد خبر: ۱۰۳۵۴۸

ورود بالغ بر ۱۵ میلیون نفر به نوار ساحلی خزر طی جنگ ۱۲ روزه / احیای گردشگری با ۱۴ راهبرد اجرایی و ورود بیمه جنگ

 

به گزارش خبرنگار مانا، سید رضا صالحی امیری در نشست هم اندیشی با خبرنگاران که عصر امروز برگزار شد با اشاره به تلاش فراگیر دولت برای صیانت از زیست‌روزمره مردم، گفت: در اوج بحران، دولت با تمام ظرفیت وارد میدان شد و  بیش از ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر جنوبی توزیع و شبکه خدماتی کشور فعال شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: طی جنگ ۱۲ روزه بالغ ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به استان مازندران، بیش از ۳ میلیون نفر به استان گیلان و ۲ میلیون نفر وارد استان گلستان شدند.

وی افزود: بخش خصوصی گردشگری، در اقدامی بی‌سابقه، از مشهد تا گیلان در‌های اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و بوم‌گردی‌ها را به روی مردم گشودند و خدمات خود را با تخفیف‌های بسیار بالا و در برخی موارد رایگان در اختیار مردم قرار داردند؛ این، نه یک رفتار تجاری، بلکه یک کنش اخلاقی و اجتماعی بود.

صالحی امیری با اشاره به اینکه شکایات ثبت‌شده از مجموعه خدمات گردشگری در طول مدت جنگ ۱۲ روزه حداکثر ۳۰ مورد بوده است، بیان داشت: این در حالی است که شکایات ثبت شده در ایام نوروز از مجموعه خدمات گردشگری بالغ بر ۳۰ هزار مورد بوده است.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به واکنش جهانی نسبت به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی گفت: رسانه‌های غربی همچنان ناتوان از فهم پیچیدگی جامعه ایرانی‌اند؛ نخبگان فرهنگی کشور دست‌به‌کار شدند و بیش از ۱۰۰ استاد دانشگاه، هنرمند و فرهیخته با مکاتبات رسمی، اعتراض خود را به نهاد‌های جهانی اعلام کردند؛ وزارتخانه نیز با ارسال نامه‌های رسمی به یونسکو، سازمان ملل و نهاد‌های وابسته، خواستار رسیدگی فوری شد.

وی ادامه داد: دولت با تصویب مصوبه‌ای، همه دستگاه‌ها را مکلف کرد برآورد دقیق خسارت‌ها را تهیه و در قالب لایحه‌ای حقوقی برای شکایت بین‌المللی از رژیم صهیونیستی آماده کنند و وزارتخانه نیز گزارش مفصل خود را در این چارچوب آماده کرده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان ساخت: ایران فقط یک سرزمین نیست؛ یک روح جاری در حافظ، سعدی، فردوسی، معماری، هنر، اسطوره‌ها و موزه‌هاست. آشنایی نسل جوان با این عمق تمدنی، بنیان وفاداری ملی و انسجام اجتماعی است.

صالحی‌امیری ضمن تجلیل از نگاه راهبردی رهبر معظم انقلاب به سرود «ای ایران» گفت: خوانش مجدد این سرود در تراز ملی، حامل پیام روشنی برای همه سیاست‌گذاران است؛ ایران، حلقه وصل همه اقوام، مذاهب، نسل‌ها و جریان‌هاست.

صالحی‌امیری با اشاره به تشکیل نشست  ۳ ساعته با معاونت گردشگری برای تدوین برنامه‌های بازسازی گفت: ۱۴ راهبرد برای احیای صنعت گردشگری تدوین شده که در حال تبدیل به برنامه اجرایی است؛ همچنین، ردیف مستقل بیمه جنگ به مصوبات دولت افزوده شده است تا جبران خسارت مراکز آسیب‌دیده ممکن شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور در حال اجراست، بیان داشت: از پنج مشوق اصلی که از دولت گرفته‌ایم تاکنون تبلیغی نکرده‌ایم، اما با خروج از بحران، جهش معناداری در ظرفیت اشغال مراکز اقامتی رخ خواهد داد.

صالحی‌امیری با اشاره به مسیر‌های تازه‌گشوده‌شده دیپلماسی فرهنگی گفت: ما از قفقاز آغاز کردیم؛ آذربایجان، ارمنستان، تاجیکستان، و حالا مصر نیز در مسیر بازسازی روابط قرار گرفته است. اگر تجاوز نظامی اخیر رخ نمی‌داد، سال ۱۴۰۴ بدون تردید سال طلایی گردشگری ایران می‌بود.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور شخصاً بر رفع موانع گردشگری تمرکز دارد، گفت: مطالبات فعالان صنعت گردشگری در سه محور در حال پیگیری است و دولت با جدیت در مسیر بازگشت ثبات به این حوزه قدم برداشته است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار