۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲

رسانه ملی و میراث، متحد برای حفظ سواحل و جزایر

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: پس از اتفاقات مخرب وارد شده به محیط زیست و سواحل و جزایر کشور در ایام نوروز، جلسه مشترکی با رئیس سازمان صدا و سیما جهت تامین بودجه لازم و تولید محتوا به منظور فرهنگ سازی عموم مردم نسبت به حفاظت میراث طبیعی و فرهنگی کشور برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۲۸۵۲

رسانه ملی و میراث، متحد برای حفظ سواحل و جزایر

 

به گزارش خبرنگار مانا، سیدرضا صالحی امیری امروز در نشست خبری در واکنش به اقدامات مخرب گردشگران به محیط زیست سواحل جنوبی و شمالی و نیز جزایر گفت: سواحل مکران، خلیج فارس و دریای خزر و نیز جزایر کشور، بخش مهمی از هویت ایرانیان محسوب می‌شوند که حفاظت از آنها باید توسط مردم صورت گیرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه با بیان اینکه این مهم باید از طریق فرهنگ سازی صورت گیرد و این تنها راه حل این مشکل است،  بیان داشت: در همین راستا و پس از اتفاقات مخرب وارد شده به محیط زیست و سواحل و جزایر کشور در ایام نوروز، جلسه مشترکی با رئیس سازمان صدا و سیما جهت تأمین بودجه لازم و تولید محتوا به منظور فرهنگ سازی عموم مردم نسبت به حفاظت از طبیعت کشور برگزار شد.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: سیاست ما تفویض اختیار حداکثری به استانداران و هیئت امنا‌ها برای صیانت، حفاظت و مرمت از آثار تاریخی است که در همین راستا اولین جلسه شورای راهبری در مورد نظام هیات امنایی است و این نظام، ترکیبی از چهره‌های اثرگذار مانند استانداران، شهرداران و دادستان‌هاست که تاکنون استانداران آمادگی خود را در این خصوص اعلام کرده‌اند.

صالحی امیری با بیان اینکه با  دو هزار نیروی یگان نمی‌توان ۲۳ هزار بنا را مدیریت کرد، ادامه داد: امسال نظام هیئت امنایی با هدف واگذاری اختیارات اجرا می‌شود، اما این کار به معنای رهاسازی نیست و بر نحوه کار نظارت می‌شود تا از چارچوب‌های رسمی خارج نشویم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در ادامه به سفر‌های نوروزی اشاره کرد و اظهار داشت: در تعطیلات نوروز ۳۶ میلیون و ۵۱۹ هزارنفر یعنی ۴۰ درصد جمعیت کشور به مسافرت رفتند و با کمک دستگاه‌ها کمترین چالش را در سفر‌های نوروزی داشتیم.

به گفته وی در ایام نوروز ۲۸ سازمان و نهاد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ظرفیت سازمان‌ها و دستگاه‌ها به مردم خدمات ارائه دادند که در حوزه میراث فرهنگی نیز این مجموعه یک‌هزار نوروزگاه را برای پذیرش مسافران، گردشگران و علاقمندان به تمدن در کشور فراهم کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه امسال ماه رمضان با نوروز همزمانی داشت، گفت: در این گردش ایام که بر اساس نظر برخی مورخان هر ۱۲۰ سال یک بار در تاریخ تکرار شده و هیچ‌گاه بین این دو مناسبت تعارض به وجود نیامده است؛  مردم به همه این ایام که نماد هویت ملت ایران هستند دل‌بسته‌اند به گونه‌ای که امسال نمایش زیبایی از اسلامیت و ایرانیت را شاهد بودیم.

به گفته وی، استانداران و معاونان گزارش‌های خوبی را از ارائه خدمات در نوروز ارائه دادند؛ اگرچه کاستی‌های وجود داشته که از ملت عذرخواهی می‌کنیم.

صالحی امیری با بیان اینکه سال گذشته هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای هزار طرح گردشگری و میراث فرهنگی، اختصاص داده شد، تصریح کرد: اقداماتی که در زیرساخت‌های گردشگری صورت گرفته درخشان است، نجات گردشگری ایران نیازمند توسعه حوزه زیرساخت است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: توسعه روابط برای جذب گردشگر و خنثی سازی ایران هراسی در رأس برنامه‌های ما قرار دارد که در این خصوص سال گذشته چند جشنواره و نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار