مسعود بارانی در گفتگو با خبرنگار مانا در بندرعباس با بیان اینکه صید و صیادی در شهرستان قشم از دیرباز جایگاه ویژهای داشته است، اظهار کرد: خوشبختانه شیلات هرمزگان در این شهرستان مرزی توانسته همگام با پیشرفت در بخش آبزی پروری، فعالیتهای صید و صیادی را نیز ارتقا دهد.
وی افزود: فعالیت ۱۴ تعاونی صیادی، وجود چهار بندر صیادی فعال، مراکز تخلیه صید و تنوع بالای گونهای که منجر به روشهای صید شده است، تنها بخشی از فعالیتهای حوزه صید و صیادی شیلات در بزرگترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان توضیح داد: شهرستان قشم همچنین با برخورداری از رتبه اول صید ساردینماهیان در کشور، توانسته صید سالیانه بیش از ۸۰ هزار تُن انواع آبزیان سطحزی را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل شیلات هرمزگان اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات عمرانی خوبی در بندر صیادی رمچاه این جزیره در حال انجام است و پویایی و فعالیت صید و صیادی به خوبی در این بندر صیادی مشهود است که شتاب دهی به این مهم در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه صید و صیادی در استان همواره مورد توجه بوده است، گفت: افتتاح و بهرهبرداری هر ساله از پروژههای متعدد در حوزه بنادر صیادی استان، نشاندهنده اهمیت این حوزه است.
بارانی با تأکید بر اینکه استان هرمزگان با داشتن بیش از ۳۶۰ هزار تُن صید سالیانه بهعنوان قطب صیادی کشور همواره فعال بوده است، گفت: جزیره قشم دارای یکی از بزرگترین نوارهای ساحلی بوده و از دیرباز تاکنون شغل عمده مردم این جزیره به ویژه جامعه محلی آن، مرتبط با شیلات و صنایع وابسته به آن است.