۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵

صید سالانه ۱۱۰ هزارتن ماهی در بندر کنارک

سرپرست فرمانداری کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک شهرستان کنارک سه اسکله صیادی، ۱۵ تعاونی صیادی، بیش از یک‌هزار فروند قایق و شناور لنج و بیش از ۱۵ هزار صیاد دارد که سالانه بیش از ۱۱۰ هزار تن صید انجام می‌دهند.
کد خبر: ۱۰۲۲۳۴

صید سالانه ۱۱۰ هزارتن ماهی در بندر کنارک

 

به گزارش مانا،  محمدیونس حقانی اظهار کرد: بندر صیادی کنارک جزو ۵۰ بندر کددار جهان در صید تون ماهیان، قطب صید و صیادی کشور محسوب می‌شود و نقش مهمی در رونق تولید و اشتغال دارد.

وی گفت: یکی از اولویت‌های کاری در فرمانداری رفع مشکلات و برداشتن موانع تولید و حمایت ویژه از سرمایه گذاران است و در این راستا هماهنگی و همدلی خوبی بین مردم و مسئولان وجود دارد.

وی بیان کرد: بندر زیبا و توریستی کنارک با دسترسی به اقیانوس و داشتن سواحل منحصر‌به‌فرد ظرفیتی بسیار بکر برای جذب گردشگر را فراهم می‌کند.

سرپرست فرمانداری کنارک ادامه داد: دسترسی به آب‌های آزاد اقیانوسی، وجود اسکله‌های متعدد شیلاتی، فراهم بودن زمینه‌های صادرات، وجود شهرک‌های صنعتی وابسته و اراضی مستعد پرورش میگو و توسعه روزافزون آن، صنایع شیلاتی را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های توسعه سیستان و بلوچستان به ویژه کنارک مطرح کرده است.

وی افزود: در این میان لزوم سرمایه‌گذاری و استفاده از این ظرفیت برای رشد و توسعه منطقه بیش از پیش احساس می‌شود. افزایش حضور گردشگر در چند سال اخیر اهمیت افزایش مکان‌های تفریحی را در این منطقه دو چندان می‌کند.

حقانی بیان کرد: شهرستان کنارک بین ۲ استان مهم اقتصادی و بندری هرمزگان و سیستان و بلوچستان قرار گرفته و با داشتن سه اسکله صیادی، نقش مهمی در صید انواع آبزیان دارد و یک بندر مهم شیلاتی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در کنارک قرار دارد و با بیش از ۳۰ واحد تولیدی سالانه با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون قوطی کنسرو نیاز کشور را تامین می‌کند، ادامه داد: بندر این شهرستان علاوه‌بر صیادی، بندری زیبا و توریستی با دسترسی به آب‌های اقیانوس و داشتن سواحل منحصر‌به‌فرد است.

سرپرست فرمانداری کنارک با بیان اینکه همراهی مردم می‌تواند بسیاری از مشکلات را رفع کند و مجموعه دولت در کنار مردم در حل مشکلات تلاش می‌کند، خاطرنشان کرد: شغل اصلی مردم این شهرستان صیادی است به‌طوری‌که هم‌اینک هزاران نفر در حوزه صید و صیادی و صنایع وابسته ماهی و میگو فعال هستند.

وی ادامه داد: این شهرستان ۷۸ هزار نفر جمعیت و هشت هزار کیلومترمربع وسعت دارد و هر لنج برای ۱۵ تا ۲۵ نفر و هر قایق دو تا سه نفر ایجاد اشتغال می‌کند بنابراین اگر صدور مجوز جدید انجام و امور تسهیل شود میزان صید آبزیان و رونق تولید و اشتغال را در این بندر شاهد خواهیم بود.

حقانی با بیان اینکه مساحت شهر کنارک ۷۴۹ هکتار و جمعیت شهری آن ۴۴ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: شهر کنارک از چهار طرف به دریا، شهرک صنعتی، نیروی دریایی و نیروی هوایی متصل بوده و لازم است هر چه سریعتر قایق‌های صیادی ساماندهی و وسعت شهر بیشتر شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار