به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، احسان کامرانی در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان با حضور علی اکبر پوراحمدنژاد مدیر نظارت و ارزیابی عملکرد دستگاههای سازمان امور اجتماعی کشور با تقدیر از اقدام سازمان امور اجتماعی کشور در افزایش چشمگیر اعتبارات استانیهای جنوبی از جمله هرمزگان در حوزه ساماندهی سواحل، عنوان کرد: اقدام سازمان امور اجتماعی کشور در افزایش چشمگیر اعتبارات حوزه ساماندهی سواحل باعث تسریع در آموزش و استقرار ناجیان غریق و مراقبین دریا در مناطق ساحلی گردشگرپذیر هرمزگان و به تبع آن کاهش چشمگیر غرقیهای منتج به فوت در سواحل گردشگر پذیر استان شده است.
وی خاطرنشان کرد: اختصاص اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز استقرار ناجیان غریق ویژه استانهای جنوبی از جمله هرمزگان اقدامات ارزنده دیگر سازمان امور اجتماعی در حوزه ساماندهی سواحل بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن قریب به ۴۵ درصد نوار ساحلی کشور در حوزه استحفاظی استان هرمزگان افزایش اعتبارات به منظور تقویت زیرساختهای رفاهی در مناطق ساحلی گردشگر پذیر استان ضروری است.
کامرانی، تصریح کرد: برخورداری هرمزگان از بیش از دو هزار نوار ساحلی از غرب و شرق استان و وجود جزایر چهارده گانه موقعیت استان را از نظر توسعه گردشگری ساحلی و دریایی در سطح کشور ممتاز کرده است.
رئیس ستاد ساماندهی سواحل استان هرمزگان، اظهار کرد: هرمزگان از ۹ شهرستان ساحلی برخوردار است که از نظر تقویت زیرساختها نیازمند توجه سازمان امور اجتماعی کشور است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، با اشاره به اهمیت تقویت زیرساختهای امدادی در مناطق ساحلی گردشگرپذیر هرمزگان، گفت: استان هرمزگان در زمینه تقویت زیرساختهای امدادی نظیر توسعه پایگاههای امداد و نجات ساحلی هلال احمر و پایگاههای اورژانس ۱۱۵ به ویژه در زمینه تأمین آمبولانس پایگاهها نیازمند توجه ویژه در سطح ملی است.