۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰

رونمایی از طرح جدید یک نفتکش توسط ژاپن با سیستم جذب و ذخیره کربن

شرکت کشتیرانی ژاپنی NYK، شرکت تابعه KNCC و شرکت کشتی‌سازی نیهون از طراحی یک نفتکش جدید با سیستم جذب و ذخیره کربن خبر دادند. این شرکت‌ها در حال انجام یک مطالعه مشترک برای طراحی یک کشتی CO2 مایع (LCO2) با ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب هستند. ژاپن اخیراً از طراحی نفتکشی با ظاهری کاملاً جدید رونمایی کرده است.
کد خبر: ۱۰۱۳۱۳

رونمایی از طرح جدید یک نفتکش توسط ژاپن با سیستم جذب و ذخیره کربن

 

به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل از ترید ویندز، شرکت NYK و شرکت تابعه Knutsen NYK Carbon Carriers (KNCC) با کشتی‌سازی نیهون همکاری می‌کنند تا بررسی کنند آیا مخازن بار با فشار بالا با فنّاوری اختصاصی KNCC می‌توانند به طراحی ۴۰ هزار متر‌مکعبی منجر شوند که بسیار بزرگ‌تر از کشتی‌های LCO2 موجود است. در حال حاضر این کشتی‌ها تنها ۷,۵۰۰ متر‌مکعب ظرفیت دارند.

«الیور هاگن اسمیت»، مدیرعامل KNCC، در این زمینه گفت: این مخازن دارای سیلندرهای عمودی هستند که می‌توانند از طریق فرآیندهای خودکار و با استفاده از مواد استاندارد به تولید انبوه برسند. این موضوع ممکن است زمان ساخت و ساز را بهینه و کاهش دهد. طراحی مدولار به طور بالقوه اجازه می‌دهد تا کارخانه‌های کشتی‌سازی بیشتری با استفاده از امکانات و زیرساخت‌های موجود مشارکت کنند، که تعامل صنعت را گسترش می‌دهد و کارایی را افزایش می‌دهد.

«تسوتومو یوکویاما»، مدیر اجرایی شرکت NYK، می‌گوید: این مطالعه مشترک نقطه عطف کلیدی دیگری برای ما خواهد بود، زیرا از طریق KNCC توانایی ارائه خدمات حمل‌و‌نقل دریایی بیشتری فراهم می‌شود. ما به چنین مطالعاتی برای ساخت کشتی‌های LCO2-EP در سطح جهانی ادامه خواهیم داد.

«توموآکی تاکاهیرا»، مدیر و رئیس بخش طراحی NSY، در این زمینه گفت: در حالی که جذب و ذخیره کربن (CCS) هنوز در مرحله توسعه خود از نظر فنّاوری و بازار است، مطالعه مشترک گام مهمی در جهت معرفی یکی از گزینه‌های قابل دوام به بازار است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که علاوه بر مطالعه مخازن فشار متوسط و کم فشار، آن‌ها به تحقیق در مورد ساخت کشتی‌های LCO2-EP برای کمک به ایجاد زنجیرۀ ارزش CCS ادامه خواهند داد.

جذب و ذخیره کربن (CCS) یک فنّاوری برای جذب CO2 از منابعی مانند نیروگاه‌ها و نیروگاه‌های شیمیایی با جداسازی CO2 از سایر گازها است، همچنین شامل فرآیند فشرده‌سازی CO2 برای حمل‌و‌نقل می‌باشد. فنّاوری CCS به عنوان راهی برای دستیابی به جامعه‌ای بدون کربن توجه را به خود جلب کرده است. هدف این طرح کمک به ایجاد زنجیرۀ ارزش CCS و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای است.

شایان ذکر است دی‌اکسید کربن مایع (CO2 مایع) از ترکیب کربن با عنصر اکسیژن تولید می‌شود و از طریق منابع طبیعی نیز به‌دست می‌آید. از ویژگی‌های دی‌اکسید کربن مایع می‌توان به بی‌بو بودن این گاز در غلظت‌های معمولی اشاره کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار